Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szemétség lenne?
Figyelt kérdés
Nő létemre elég sikeres vagyok. Ismerek egy nálam fiatalabb fiút, aki viszont elég szegény, nehezen boldogul az életben, de aranyos meg jól néz ki. Próbálkozott is nálam, de nem tudtam komolyan venni, mert elég kis szeleburdi, gyerekes. Viszont kalandnak jó lenne, meg ha kellene el tudnám vinni magammal programokra, de csak amolyan időtöltésként, nem tudom társként komolyan venni. Ő csak kapcsolatot akar, nem kalandot. Szerintetek szemétség lenne pár hónapig együtt lenni vele? Nekem hiányzik a férfi társaság, de tudom, hogy idővel úgyis megszakadna a dolog, nincs semmi közös a céljainkban. Lényegében átverném, mert tudnám előre, hogy nincs esélye a dolognak.2016. júl. 21. 16:36
1/9 anonim válasza:
Lehetsz ugyanolyan mint egy genyó férfi a fiatal nökkel. Őket se szólják meg
2/9 anonim válasza:
De miért kell ehhez átverni? Megmondod, hogy részedről ennyi lehetne. Nagy valószínűséggel belemegy; win-win.
4/9 anonim válasza:
Mondd meg neki kereken, hogy mit tudsz vállalni. Ennyi elvárható tőlünk is, akkor neked miért esik nehezedre?
5/9 anonim válasza:
Képzeld el, hogy a számodra álomférfi, akihez feleségül akarsz menni és gyereket akarsz tőle, megdug párszor, aztán otthagy téged.
Kb. ennyire lenne szemétség amit te szándékozol tenni.
6/9 anonim válasza:
Képzeld magad az ő helyébe: Szemétség lenne, ha egy gazdag sznob faszi "csak" luxusprostiként bánna veled, miközben te komoly kapcsolatra vágysz?
8/9 anonim válasza:
Igen, ha tudod előre és nem szólsz neki, akkor határozottan szemétség. Inkább legyél korrekt és mondd el neki ugyanezt. Ha úgy is benne van, akkor oké, csak mindig legyen világos, hogy nem lesz kapcsolat. Sőt, arra is érdemes jó lenne figyelmeztetned, hogy ne reménykedjen abban, hogy majd időközben beleszeretsz, vagy valami (ha tényleg így gondolod).
Szerintem legyél ennyire korrekt a srác kedvéért, hogy ne árts neki. Komoly károkat okozhatsz az önbecsülésében.
9/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy te csak kalandot akarsz, így belefér-e neki. Ha igen, onnantól bármi is lesz, te szóltál előre, nem reklamálhat. Mondjuk, te sem, ha mégis többre vágynál, és nem kapod meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!