Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg igaz a szép nőkre?
Meglepődtem, hogy senki sem írta az arcra, mosolyra irányuló bókolást. Tapasztalatból beszélek, hogy ha ezt eddig bevetettem, irulás-pirulás, zavarba jövés lett az eredmény szinte mindig. "Bájos a mosolyod", "szép arcod van" - ez tuti siker. Plusz van az a típus, akinek kis gödröcskék jelennek meg az arcán mosolygás, nevetés közben - ezt is meg lehet említeni.
Viszont: a szemet megdícsérni tilos. Az a nőknek olyan sablonos, üres szöveg. Sokkal többet jelent nekik, ha hosszan belenézel a szemükbe. Amikor egy pár másodpercre megáll az idő, megszűnik a külvilág...
Alakot, feneket, mellet dícsérni a legnagyobb butaság. Ha egy nőn jól áll egy ruha, azt meg lehet említeni, csak úgy finoman, plusz azt is szeretik, ha megdícsérik az aktuálisan új frizurájukat.
Az, hogy a lelkükre kell hatni, természetesen igaz, de nem csak a szép nőknél, hanem mindegyiknél. Csak ehhez meg kell őket ismerni. A gond meg pont az szokott lenni, hogy XY látásból ismer egy szép nőt, és nem tudja, hogy közeledjen hozzá.
Remélem, tudtam segíteni. 34/F
Ellentmondok a 22. válaszolónak, nekem szépek a szemeim, és igenis szeretem, ha ez másoknak is feltűnik. Mindig olvadozok, amikor a párom hosszan belenéz a szemembe, és akkor mondja, hogy szerinte mennyire gyönyörű vagyok, és hogy először a szemeimbe szeretett bele.
Mondjuk egy idegen embertől nyilván ez furább lenne. De ha nem ismer, mégis, hogyan dícsérje a lelkem? Mondogassa, hogy milyen kedves a mosolyom? Az cuki, de egy köszöneten túl nem vezet. Sőt, úgy általában egy bók sem. Az meg igaz, hogy ha meglátott, és odajön hozzám, amikor éppen savanyú, unott képpel bambulok ki a fejemből, hogy mennyire kedvesnek tűnök, igazán megismerne, az elég hihetetlen. Mindezek ellenére azért én is szeretem, ha a külsőm (is) dicsérik, miután megismert, akkor meg persze egyéb belső tulajdonságokkal is jöhet, ami éppen aktuális (humor, akkor már jöhet a kedvesség, odaadás, főzőtudomány, tökmindegy, bármi).
Én valahogy nem tudom megunni az engem dicsérő szavakat, a piedesztál az, amit nem tudok elviselni. Emberi lény vagyok, nem valami istenség, tessék eszerint is kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!