Nők! Féltékenyebbek vagytok a párotok csinosabb kolléganőire/ismerőseire, mint a kevésbé szép nőkre?
2-eske
Akit el lehet vinni, azt vigyék-én ammondó vagyok:D
1-eske voltam
1-eske
Nem arról van szó, hogy a kolleganő vinni akarja-e a párodat. Sem pedig arról, hogy a párod akar menni.
Itt arról beszélek, hogy miközben veled van, sosem lehetsz abban biztos, hogy nem kívánja-e meg a kolleganőjét, és néha nem fantáziál-e róla.
Ettől függetlenül veled marad, és jelét sem mutatja hűtlenségnek, de ha belelátnál a fejébe, akkor lenne okod a féltékenykedésre.
Én egy olyan lányra voltam féltékeny, amilyen én nem voltam, de szerettem volna lenni.. magas, vékony, bevállalós, magabiztos, pezsgő társadalmi életet élő csaj volt..
De szerencsére rájöttem, hogy nem csak hogy felesleges érzés, de még káros is, de nagyon, szóval helyretettem magam.
De szerintem ez egy eléggé általános jelenség.
4-eske
még annyit: ha meglenne a képességem, hogy belepillantsak a férfi fejébe-akkor sem tenném-ha mond ez neked valamit.Ahogy én sem hagynám, hogy az enyémbe pillantsanak:XDD
no már most, mindenki volt huszonéves, harmincéves, és tudja, hogy a korral változnak a dolgok, ha meg egészségesen tekintesz az utánad jövő generációra, akkor azt is tudod, hogy egyszer ők is lesznek harmincasok, negyvenesek. Viszont te eltudod mondani, hogy osztályon felüli voltál huszonévesen-a mai huszonévesek közül ezt iszonyat kevesen.
8
Pont fordítva. a CSÚNYÁCSKA NŐ VESZÉLYESEBB SOKKAL MINT A SZÉP-bocsi a capslockért. Mert ahhoz, hogy észrevegyék,az adott személyben jóval több kell az átlaghoz képest:DD és míg a külsőt bármikor lehet tuningolni-mint my fair ladynél, ahol a mezei virágárusból hercegnőt tudott kreálni Higgins prof-addig a belsőt nem. Tehát egy szép test önmagában semmit nem ér.1-2 megdöntés erejéig, vagy ha nagyon jó szinésznő az illető 1-2 évig, utána ejtve van, vagy parlagon hagyva.
Mert egy kicsit hiú és nők között szeret domináns pozícióban lenni, vagy éppen fordítva: nem vágya a domináns pozíció, de alárendelt sem szeret lenni. Csinosabb nőknél előfordul, hogy lekezelőbbek, ezt pedig szeretné elkerülni, így marad a biztos terepen. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem bízik benned, vagy féltene a csinosabbaktól. Eddigi viselkedése se erre utal.
Csak magamból indulok ki, nem vagyok féltékeny típus, de nagyon dekoratív nők társaságában egy ideig zavarban voltam, hátha lenéznek, aztán rájöttem, hogy ez nem törvényszerű szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!