Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg igaz a szép nőkre?
Alpári hangnemben küldenek a francba, ha meg dicséred a a külsejüket. Viszont a belső dicséretihez ugye le kéne ereszkedni a fellegekből és szóba állni a delikvenssel, ami általában nem szokott megtörténni :D
30/f
Én nagyon sokáig nagyon kövér voltam, ezért a külsőmet nem dicsérték. Most kapok bókokat, de nem esik jól. Hozzászoktam, hogy a személyiségem kapja. Az az ember, aki mindig voltam, és mindig leszek, akárhány kilós vagyok.
Egy "jófej vagy", vagy "behalok rajtad" sokkal többet ér, mert 60 évesen is igaz lesz, minthogy szép, feszes a seggem.
2. de gondolom te nem is vagy ignoráns.
30/f
Szép vagyok. Imádom, ha egy olyan pasi mondja ezt, akinek érdekel a véleménye és számít a dolog. Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy jó nő vagyok mégse unom.
Amikor ki vagyok, mert magányos vagyok és ezzel vigasztalnak, akkor picit unom. Vagyis tudom, hogy szép meg szexi vagyok, köszönöm. De van lelkem is. Nekem fontos, hogy a testem és lelkem is dicsérjék, mert mindkettő szép, de igényem van arra, hogy ezt belássák. De ahhoz, hogy ismerd a belső értékeimet, beszélned kell velem. Mármint ezek alapján, amit írtam, egoistának tűnök. Az is vagyok. Mégis értékes embernek tartanak és ez nem jön át ránézésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!