Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így járni a virtuális világban?
A szituáció lényege, hogy már korábban felfigyeltem itt egy felhasználóra, de valamiért hihetetlenül ellenszenvesnek találtam először. Azonban ahogy telt az idő, egyre inkább mosolyra fakasztottak a válaszai, megnyilvánulásai és mostanság eljutottam oda, hogy kb. szerelmes lehetek belé. Egy nap többször is gondolok rá, pedig azt sem tudom ki lehet ő valójában. Megőrültem? Kérdezem magamtól. Már hiányzik, ha nem látom válaszolgatni. Pédának okáért ma egyáltalán nem láttam eddig fent. Szerintetek megőrültem? Egyébként egy nagyon erőteljes, karakán, erőt sugárzó személyiségnek tűnik ez a férfi. Aztán persze lehet, hogy a valóság más.
N25
Szívesen elolvasod azt a két kérdést? Hahó, fuss neki a dolognak még egyszer! :D Egyrészt írtam, hogy nem mentek le minden válaszolótól minden kérdést. Szerinted, hogy keressem vissza? Másrészt, te írtad, hogy olvasgatod a válaszait. Ja, hogy az ilyen jellegű ellentmondásokon átsiklottál? :D
Az mindenkit hidegen hagy, hogy mit veszel üres fecsegésnek. Lényegében, te sem mutattál semmit, ami miatt erőt sugárzó személyiségnek tűnne szegényke. Ráadásul, az általam feltett kérdésekre is képtelen voltál válaszolni. Akkor miért vársz el bármit is mástól? :D
Randitok lesz? Tényleg nagy kamu volt a kérdés... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!