Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így járni a virtuális világban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így járni a virtuális világban?

Figyelt kérdés

A szituáció lényege, hogy már korábban felfigyeltem itt egy felhasználóra, de valamiért hihetetlenül ellenszenvesnek találtam először. Azonban ahogy telt az idő, egyre inkább mosolyra fakasztottak a válaszai, megnyilvánulásai és mostanság eljutottam oda, hogy kb. szerelmes lehetek belé. Egy nap többször is gondolok rá, pedig azt sem tudom ki lehet ő valójában. Megőrültem? Kérdezem magamtól. Már hiányzik, ha nem látom válaszolgatni. Pédának okáért ma egyáltalán nem láttam eddig fent. Szerintetek megőrültem? Egyébként egy nagyon erőteljes, karakán, erőt sugárzó személyiségnek tűnik ez a férfi. Aztán persze lehet, hogy a valóság más.

N25

2017. febr. 8. 22:13
1 2 3 4
 11/32 A legrosszabb ***** válasza:
#9: A te defekted mekkora, Gegcsi? :) De ha már ki akarjuk vesézni a defekteket, hogyhogy hosszú-hosszú évek óta mindig Gegcsibe lesz szerelmes minden GYK-s nő, és soha senki másba, aztán hogyhogy mindig kiderül, hogy nagy kamu, silány átverés volt az egész? De biztos bennem van a hiba, hogy többéves GYK-zás után feltűnt e jelentéktelen momentum (párszor)... Várom Moonlight Runner válaszát, miután restartolta a routert vadonatúj IP címmel regisztrálva a hálózatra.
2017. febr. 8. 22:35
 12/32 A legrosszabb ***** válasza:
És mellesleg hogyhogy soha senki nem ismeri ezeket a Gegcsibe belezúgó GYK-s nőket? :)))
2017. febr. 8. 22:37
 13/32 A kérdező kommentje:
Jujj, nálad komoly gondok lehetnek 11-es. Mondjuk ezt eddig is sejtettem a válaszaid alapján, de szerintem te pszichiátriai eset vagy. Jesszus, bezárt a Lipótmező, pedig szükség lenne rá számodra. Magam sem értem, hogy az ilyen beteg embereket miért nem zárják be? Csak a kárára vagytok a társadalomnak. Úgy érzem, hogy te elképzelhetetlennek tartod a kérdésemet, mivel a saját magad romlott, silány lelkivilágából indulsz ki és elképzelhetetlennek tartod, hogy érted oda legyen egyetlen nő is. Mondjuk ez a feltételezésed jogos is, kinek kellenél te szerencsecsomag?
2017. febr. 8. 22:54
 14/32 anonim ***** válasza:
#13 Bagoly mondja...
2017. febr. 8. 22:59
 15/32 anonim ***** válasza:
Én is felfigyeltem egy válaszolóra, de nem szerelemmel, nő vagyok, ő is. A neve nincs kinn, de 79%-os, ugyanazt írja, amit gondolok, sok humorral. Már az első mondatból látom, hogy ő az. Nagy arc lehet.
2017. febr. 8. 23:01
 16/32 anonim ***** válasza:

Addig jó,míg nem tudod.

Helyesnek helyes,meg normális,mert lehetett vele beszélgetni,de gyerek még belül.

Az erőteljes,karakán jelző kicsit túlzás,mert ha megnézed a válaszait,némelyik annyira erőltetett és gyerekes,de csak,hogy hozzászóljon,kommenteljen,elmaradhatatlan.

Azért lassan 30 éves fejjel kicsit több kellene,minthogy itt a GYK-n sztárolja magát az olykor haszontalan válaszaival.

Persze ez csak az én véleményem.

2017. febr. 8. 23:11
 17/32 anonim ***** válasza:

Hello, én hihetetlenül ellenszenves szoktam lenni sokaknak elsőre, mert nagyon cukin projektálnak. :P :) Aztán ha nőnemű, az ágyban fennakad a cicaszemük.

Persze nem szemrehányóan, hanem szemezve. ;)

(Mindent a macskaszemnek, semmit az akadémi kuss! :P )

Na nem rontom a levegőt a kérdésednél.

Keresd tovább a herceged, hajrá, kicsi Vuk. ;)

Karak (az) Á-n.

(...avagy "Tilos az Á..."?)

2017. febr. 8. 23:11
 18/32 anonim ***** válasza:

Valaki elmeséli, hogy mi a háttérsztori? :D Mi ez a Gegcsis szerelem és ki az a Gegcsi?

Moonlight Runner válaszait én is láttam, ha róla van szó. Őszintén szólva, részvétem, ha beleszerettél. A válaszai sokszor ellentmondásosak voltak. Ha egyértelműen nő volt a kérdező és nem volt teljesen bullshit a kérdés, akkor látszott, hogy nagyon keményen próbál nyalizni. A karakán és erős személyiségtől nagyon messze volt szegény.

2017. febr. 9. 01:20
 19/32 anonim ***** válasza:
Nem őrültél meg, nyugi. Találtál egy szimpatikus vonást, amit összekapcsoltál az ideális férfiképed ideális tulajdonságaival. Az ilyen "szerelemnek" nincs köze a valódi emberhez, pont azért, mert nem ismered a valódi embert. Kicsit olyan, mint tinikorban a rajongás. Előfordul, csak ne vedd túl komolyan és elmúlik.
2017. febr. 9. 09:46
 20/32 Noblesse Oblige ***** válasza:
Ez egy vételen fórum. Jó, hogy nem lehet kinyomozni ki kicsoda. De szerintem a kérdések egy része biztos, hogy nem öntömjénezés volt, hanem trollcsapda. Én is írtam ki szerelmes kérdést, pont ugyanezért. Ha valaki akinek átlag 2 naponta (vagy 2 óránként???) törlik regét, és szinte azzá reinkarnálódik akivé akar, akkor szerintem a leggyorsabb módszer az illető felkutatására, ha a mohamed megy a hegyhez.
2017. febr. 9. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!