Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így járni a virtuális világban?
A szituáció lényege, hogy már korábban felfigyeltem itt egy felhasználóra, de valamiért hihetetlenül ellenszenvesnek találtam először. Azonban ahogy telt az idő, egyre inkább mosolyra fakasztottak a válaszai, megnyilvánulásai és mostanság eljutottam oda, hogy kb. szerelmes lehetek belé. Egy nap többször is gondolok rá, pedig azt sem tudom ki lehet ő valójában. Megőrültem? Kérdezem magamtól. Már hiányzik, ha nem látom válaszolgatni. Pédának okáért ma egyáltalán nem láttam eddig fent. Szerintetek megőrültem? Egyébként egy nagyon erőteljes, karakán, erőt sugárzó személyiségnek tűnik ez a férfi. Aztán persze lehet, hogy a valóság más.
N25
Addig jó,míg nem tudod.
Helyesnek helyes,meg normális,mert lehetett vele beszélgetni,de gyerek még belül.
Az erőteljes,karakán jelző kicsit túlzás,mert ha megnézed a válaszait,némelyik annyira erőltetett és gyerekes,de csak,hogy hozzászóljon,kommenteljen,elmaradhatatlan.
Azért lassan 30 éves fejjel kicsit több kellene,minthogy itt a GYK-n sztárolja magát az olykor haszontalan válaszaival.
Persze ez csak az én véleményem.
Hello, én hihetetlenül ellenszenves szoktam lenni sokaknak elsőre, mert nagyon cukin projektálnak. :P :) Aztán ha nőnemű, az ágyban fennakad a cicaszemük.
Persze nem szemrehányóan, hanem szemezve. ;)
(Mindent a macskaszemnek, semmit az akadémi kuss! :P )
Na nem rontom a levegőt a kérdésednél.
Keresd tovább a herceged, hajrá, kicsi Vuk. ;)
Karak (az) Á-n.
(...avagy "Tilos az Á..."?)
Valaki elmeséli, hogy mi a háttérsztori? :D Mi ez a Gegcsis szerelem és ki az a Gegcsi?
Moonlight Runner válaszait én is láttam, ha róla van szó. Őszintén szólva, részvétem, ha beleszerettél. A válaszai sokszor ellentmondásosak voltak. Ha egyértelműen nő volt a kérdező és nem volt teljesen bullshit a kérdés, akkor látszott, hogy nagyon keményen próbál nyalizni. A karakán és erős személyiségtől nagyon messze volt szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!