Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így járni a virtuális világban?
A szituáció lényege, hogy már korábban felfigyeltem itt egy felhasználóra, de valamiért hihetetlenül ellenszenvesnek találtam először. Azonban ahogy telt az idő, egyre inkább mosolyra fakasztottak a válaszai, megnyilvánulásai és mostanság eljutottam oda, hogy kb. szerelmes lehetek belé. Egy nap többször is gondolok rá, pedig azt sem tudom ki lehet ő valójában. Megőrültem? Kérdezem magamtól. Már hiányzik, ha nem látom válaszolgatni. Pédának okáért ma egyáltalán nem láttam eddig fent. Szerintetek megőrültem? Egyébként egy nagyon erőteljes, karakán, erőt sugárzó személyiségnek tűnik ez a férfi. Aztán persze lehet, hogy a valóság más.
N25
#24: Nála őszintébbet nem ismersz itt? Kérlek mesélj arról, hogy az én válaszaim mennyire őszinték. :) Vagy a többi felhasználóé. A helyzet az, hogy a többséget nem is ismered. Azt meg főleg nem tudhatod, hogy mennyire vagyunk őszinték. Hányszor találkoztál az általad emlegetett felhasználóval? Hány éve ismered közelebbről? Na, ugye.
Kérlek, áruld el, hogy mire és miért kéne irigynek lennem.
Milyen konkrétumot szeretnél? Bocsi, de nem mentjük le minden felhasználó, minden hozzászólását. De pl. volt 2 teljesen hasonló kérdés. Az egyiket csaj írta ki, a másikat srác. Az egyiknél konkrétan fényesre nyaldosta a lány válaszoló popsiját és mély egyetértéssel beszélt. A másiknál alázta a srácot, aki ugyanolyan helyzetben volt.
Kérdezò,te meg ha ennyire odáig vagy érte,nem értem,hogy miért nem veszed fel a kapcsolatot vele.
Az meg nonszensz,hogy kiírsz egy kérdést,amire valaszolnak neked normális hangnemben,erre te meg kijelented,hogy üres locsogás,ha nem látod,nem hiszed.
Van egy stílusod. -.-"
Na mindegy,te dolgod,de az az ember csak egy rajongotábort keres magának,nem a hasznosság miatt válaszolgat,hanem,hogy hallasson magáról,hogy ő is hozzászólt.
Kinek mi jön be.
Vérbeli gyakorisok már ismerik a hírét,ezért mondjuk azt,amit.
Várd ki a végét annak a randinak.
:)
Hajjjajjjj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!