Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így járni a virtuális világban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így járni a virtuális világban?

Figyelt kérdés

A szituáció lényege, hogy már korábban felfigyeltem itt egy felhasználóra, de valamiért hihetetlenül ellenszenvesnek találtam először. Azonban ahogy telt az idő, egyre inkább mosolyra fakasztottak a válaszai, megnyilvánulásai és mostanság eljutottam oda, hogy kb. szerelmes lehetek belé. Egy nap többször is gondolok rá, pedig azt sem tudom ki lehet ő valójában. Megőrültem? Kérdezem magamtól. Már hiányzik, ha nem látom válaszolgatni. Pédának okáért ma egyáltalán nem láttam eddig fent. Szerintetek megőrültem? Egyébként egy nagyon erőteljes, karakán, erőt sugárzó személyiségnek tűnik ez a férfi. Aztán persze lehet, hogy a valóság más.

N25

2017. febr. 8. 22:13
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Más emberek, más vélemények. Számomra ő az egyik legértelmesebb, legviccesebb ember. Sajnálak titeket, ha ennyire komolyan veszitek magatokat és ezt a weboldalt.
2017. febr. 9. 19:16
 22/32 anonim ***** válasza:
Néha vicces, de kb mindig mást mond.
2017. febr. 9. 19:52
 23/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, semmi gond a kamukérdéseddel, csak túlzásba vitted a dolgot. Nem kell minket sajnálni, lazán vesszük az oldalt! :D Téged sajnálunk, ha komolyan értékes embernek mondasz valakit, akinek igazából őszinte véleménye sincs, mert tényleg mást szokott mondani egyes kérdéseknél.
2017. febr. 9. 22:39
 24/32 A kérdező kommentje:
Érdekes, nála őszintébb embert aligha ismerek itt, de ízlések és pofonok. Fejtsd ki, mire érted ezt, mert úgy érzem, irigy vagy és vagdalkozol. Semmi konkrétumot nem tudtatok írni erre a mást mond dologra.
2017. febr. 9. 22:51
 25/32 anonim ***** válasza:

#24: Nála őszintébbet nem ismersz itt? Kérlek mesélj arról, hogy az én válaszaim mennyire őszinték. :) Vagy a többi felhasználóé. A helyzet az, hogy a többséget nem is ismered. Azt meg főleg nem tudhatod, hogy mennyire vagyunk őszinték. Hányszor találkoztál az általad emlegetett felhasználóval? Hány éve ismered közelebbről? Na, ugye.

Kérlek, áruld el, hogy mire és miért kéne irigynek lennem.

Milyen konkrétumot szeretnél? Bocsi, de nem mentjük le minden felhasználó, minden hozzászólását. De pl. volt 2 teljesen hasonló kérdés. Az egyiket csaj írta ki, a másikat srác. Az egyiknél konkrétan fényesre nyaldosta a lány válaszoló popsiját és mély egyetértéssel beszélt. A másiknál alázta a srácot, aki ugyanolyan helyzetben volt.

2017. febr. 9. 23:04
 26/32 A kérdező kommentje:
Szívesen elolvasom ezen két kérdést, ha tudnád linkelni. Ha nem, akkor csak üres fecsegésnek veszem. Még ha igaz is, azt ne mondd, hogy te sosem voltál következetlen. Muti a kérdéseket. :-)
2017. febr. 9. 23:15
 27/32 anonim ***** válasza:

Kérdezò,te meg ha ennyire odáig vagy érte,nem értem,hogy miért nem veszed fel a kapcsolatot vele.

Az meg nonszensz,hogy kiírsz egy kérdést,amire valaszolnak neked normális hangnemben,erre te meg kijelented,hogy üres locsogás,ha nem látod,nem hiszed.

Van egy stílusod. -.-"

Na mindegy,te dolgod,de az az ember csak egy rajongotábort keres magának,nem a hasznosság miatt válaszolgat,hanem,hogy hallasson magáról,hogy ő is hozzászólt.

Kinek mi jön be.

Vérbeli gyakorisok már ismerik a hírét,ezért mondjuk azt,amit.

2017. febr. 10. 04:30
 28/32 A kérdező kommentje:
Vérbeli gyakorisok? LOL. :-D Ez valami nyuggerklub itt vagy mi? Már beszélek vele priviben, randink is lesz. :-)
2017. febr. 10. 17:55
 29/32 anonim ***** válasza:
Akkor örül a kicsi lelked? Majd a lagzira hívd meg, az itt ellene kampányolókat is, had lássák, hogy jófej - becsületes ember!
2017. febr. 10. 21:28
 30/32 anonim ***** válasza:

Várd ki a végét annak a randinak.

:)

Hajjjajjjj! :D

2017. febr. 10. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!