Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sose volt velem ilyen, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose volt velem ilyen, nem tudom mi bajom. Mit tegyek, hogy rendbe jöjjek? Mitől lehet ez? Másnak volt már ilyen? Megbolondultam? :D

Figyelt kérdés

Tisztelt Mindenki!

Talán tini kategóriába kéne írnom, de húsz éves vagyok, max majd adminok átteszik.

A helyzet egyszerű. Szombaton voltam egy bálban, ahol láttam egy lányt, aki most végez abban a gimnáziumban, ahova én jártam két éve. A bálon nem táncoltunk, mert mindenkinek sok dolga volt stb. De később a nép nagy része átvonult egy after partyra, ahol egy-két percig valami véletlen folytán táncoltam ezzel a lánnyal. Nagyon csinos, és igazából mindenkinek jó véleménye van róla bárkit kérdeztem.

Így amikor láttam, hogy indul haza, akkor már kint, ahol nem üvölt a zene, akkor oda mentem hozzá, és megkérdeztem a teljes nevét, hogy elhívhassam randira. Ezt is teljesen őszintén közöltem vele, hogy tetszik és azért kérdezem a nevét, mert randira szeretném hívni. Nagyon segítő kész volt és kedves. Tényleg szimpatikus volt, és mondta is, hogy tudja ki vagyok stb, mert emlékszik rám.

Aztán másnap este beszélgettünk egy egész jót facebookon. De azóta nem adott időpontot erre a hétre, mert azt mondta, hogy nem ér rá a tanulás miatt. Mondtam, hogy oké, de akkor jövő hétre szeretnék egy időpontot és kész. Azt mondta, hogy nem akar így előre mondani semmit...

De ez még akár oké is lehet, mert korrektnek tűnik stb. VAGY annyi, hogy csendben amúgy koptat. De a lényeg nem is ez.

A helyzet az, hogy fogalmam sincs, hogy miért, de már tegnap kezdődött és ma egyre rosszabb már, de gyomor görcsöm van szinte folyamatosan. Feszül a hasam, és iszonyat izgulok folyton, hogy írt-e. Alig beszéltünk élőben pár sort, TÉNYLEG fogalmam sincs mi történik. Mintha egyre jobban belelovalnám magamat, de nem tudom miért. Időm se lett volna, hogy beleszeressek vagy valami. Nem is ismerem eléggé. Tisztára zavar viszont, hogy nem tudok vele beszélgetni. Ha írok neki válaszol pár sorban, de eltűnik megint a netről órákra. Biztos tanul vagy bármi. Nem akarok nyomulni nagyon, de az ideg szét vet és nem tudom, hogy miért. Mi lehet ez? Enni nem tudok, de hasam háborog, hogy éhes... Már odáig jutottam, hogy idegességemben takarítok (az már a mélypont hölgyeim és uraim :D )... Ezt mindössze két nap alatt. Amikor nem itthon vagyok, akkor azon agyalok, hogy vajon írt-e facebookon. Ha nem vagyok net közelben akkor is. Nem tudom mitől van ez a bajom, és miért nem múlik el.

Ha lesz@rnám, akkor tudom, hogy gyorsabban telne az idő, de hiába próbálkozom valahogy az agyamba égett...

Öhm... és évek óta nem éreztem ilyent szerintem. Ha éreztem ilyet valaha, pedig voltam már szerelmes kettő darabszor. De ilyen has görcsöm még nem volt, meg konstans izgulás. Attól tartok idegességemben baromságot csinálok, és még mielőtt bármi lenne elijesztem. Gyáh! Megbolondultam? :D

2017. febr. 6. 23:16
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Én azért drukkolok Kérdező, rég olvastam ilyen cuki sztorit.:)
2017. febr. 7. 00:30
 12/52 A kérdező kommentje:

#7 Moonlight remélem nem lesz igazad... Ha arra gondolsz, hogy élőben pársort beszélgettünk az jogos volt... én elhívtam külön a barátnőitől és egyből jött, semmi ellenkezés, közben a barátnői elmentek és ő elköszönt tőlük és nem velük ment, pedig mehetett volna. Amikor a taxija érkezett meg, akkor ment el egyből, de azt megértem.

Facebookon meg tegnap teljesen jót beszélgettünk. Nem az volt, hogy mindig én kérdeztem, hanem ő is rendesen benne volt a beszélgetésben, és nem egy soros válaszokat adott. Jókat kérdezett stb, ami tovább vitte a beszélgetést. Szóval #10-nek lehet, hogy igaza van, hogy én baromira úgy éreztem, hogy megvolt az összhang. :( Komolyan még nem voltam szomorú csak azért, mert valaki végre tetszik :D Baromi válogatós vagyok :D és fura, hogy ilyen típusú tetszést érzek. Ha valaki tetszik, akkor általában inkább rajongok érte, hogy milyen cuki/okos/szép/humoros bármi... de itt fogalmam sincs mi van. Csak parázok, hogy nem jön össze, és képtelen vagyok a hasideget kiszedni magamból. Takarítottam és beraktam egy mosást, mert nem tudtam mivel levezetni az idegességem... mégse írhatok rá szegény lányra, hogy "Te amúgy én megbolondulok érted!"...

Kíváncsi leszek, hogy mi lesz, amikor kiderül, hogy amúgy csak koptat :'D Hjajj... na jó. Köszönöm a szurkolást meg a válaszokat. Két héten belül igyekszem kideríteni az igazságot és rövidre zárni ezt a fázist, ha koptat lezárom, ha nem, akkor elindulunk egy úton.

Akkor mi a cél dátum? Február 21 ? Csúcs :) Addigra megoldom. Kívánjatok sok sikert! ... nem tom mit tett velem ez a lány, de mintha nem lennék önmagam. Amúgy egy kimért, normális srác vagyok. Csak pislogok itt magamon, hogy mi történt. :)

Jó éjt! :)

2017. febr. 7. 01:28
 13/52 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell mindjárt a végletekig elmenni, hogy biztos nem akar semmit és hasonlók. Van ilyen, TÉNYLEG van ilyen, hogy sok dolgozat lesz belátható időn belül, és nem akar pontosat mondani, hogy ha mégsem úgy alakul, akkor át kelljen rakni. Magamból indulok ki, én is ilyen vagyok (17/L), vagy a biztos vagy semmi, pont azért, mert volt egy barátom, aki többször is veszekedett velem ilyenen, hogy miért variálok át fix dolgokat, ő már úgy szervezte a dolgait, én miért nem tudom úgy szervezni a dolgaimat és különben is, mi fontosabb dolog adódhat NÁLA???!! Nem is értem.

Szóval az általános statisztika azt mutatja (nem csak a hülye exemnél) hogy a fiúk nem szeretik az ilyen hirtelen jött változtatásokat. Fiúk, javítsatok ki!

Egyébként drukkolok, feltételezem, hogy nem vagy egy csúnya ember, ha már egyrészt volt önbizalmad odamenni hozzá, másrészt kedvesen reagált vagyis szimpatikus voltál neki, határozott vagy, és van humorod. Szerintem tök jó esélyekkel indulsz, hidd el, tuti nincs veszve az ügy!! A gyomor dolgok meg a bizonytalanságtól lehetnek, mi az, hogy nem ír a lány, aki tetszik, eddig azt gondoltam én is tetszem neki, mi van már, mi fontosabb dolga adódhat NÁLAM??!!

2017. febr. 7. 01:28
 14/52 A kérdező kommentje:

#13 kösz a bíztatást :D

Igazából az is zavar, hogy még nem tartunk ott, hogy tudjam, hogy neki mi tolakodás vagy mi nem az.

Meg, hogy nem tudom, hogy mit gondol rólam, nem tudom, hogy amúgy most akkor mi is van... Semmit se tudok :D

És nekem is volt előzőleg olyan lány, akivel amikor ismerkedtünk, akkor volt június eleje, és még vizsgái voltak, de nem tudtam, hogy koptat vagy tényleg tanul. És végül kiderült, hogy tényleg tanul, mert végül összejöttünk stb... még 2012 júniusában... hű de rég volt :D Szóval azért van már ilyen tapasztalatom, akkor is ugyanígy voltam, hogy nem tom mi van, és cseszte az agyam.

Mindenesetre segítene, ha csak annyit mondana, hogy amúgy _szeretné, ha találkoznánk_ csak még nem tudja mikor. Csak ha a szándékot kifejezné, hogy van rá igénye, akkor már oké lenne.

No mindegy :) :D Ahogy ide kiírom a badarságaimat, úgy szépen apad az idegesség. Egyre inkább képes vagyok elengedni... viszont minél többet agyalok rajta, úgy érzem, hogy egyre jobban idealizálom szegény lányt, és végül majd én csalódok majd benne :D Közben meg még túl is parázom. És ez is zavar, hogy én itt szétizgulom az agyam ő meg valószínűleg jelenleg az igazak álmát alussza :D Mert ugye neki ez nem okoz ilyen gondokat :D Hihetetlen, hogy milyen kis dolog miatt megváltozik az ember élete... ha nem megyek a bálba most egy normális húsz éves srác lennék. Így meg 22 évesen kivágják majd a gyomrom kétharmadát és csak salátát meg főzeléket ehetek majd míg el nem ásnak... Juhhúúú! :D

2017. febr. 7. 01:37
 15/52 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, próbáld meg elengedni most ezt egy kicsit, még mielőtt bármiféle szövődmények lépnének fel a gyomorfekély mellett, bár ezt pont én mondom, mint lány, és akinek egyáltalán nem volt újdonság egy tünet sem a felsoroltak közül, mi lányok még talán hajlamosabbak is vagyunk az ilyen *beleélemmagamaszintesemmibe* dolgokra.

És ne parázz rá, mert ha legközelebb beszéltek facen, biztos rosszul sül el valami, legalábbis nem lepődnékeg rajta, megint csak magamból kiindulva. Ez már ilyen bevált babonává fejlette ki magát bennem, hogy amit nagyon eltervezek vagy elképzelek, hogy ilyen-olyan jó lesz, na az biztos nem lesz olyan, sőt :D szóval keep calm, minden megy majd magától, ha mennie kell. Végülis igen, a kezdet eléggé jól sikerült, pont elmentél a szalagavatóra, pont ott volt ő is, pont megláttad, teljesen jó.

2017. febr. 7. 01:54
 16/52 anonim ***** válasza:
#13 voltam
2017. febr. 7. 01:55
 17/52 anonim ***** válasza:
#13 Nekem volt ilyen lány barátom, már nem keresem, lehetetlen volt vele akármit is megbeszélni, akkor volt fix a dolog ha már megtörtént. Én szerintem ha valami meg van beszélve akkor ahhoz tartsa magát mindenki, máskülönben hitelét veszti a szememben és ez a barátnőmre is igaz lenne ha lenne.
2017. febr. 7. 01:56
 18/52 anonim ***** válasza:
#17! Nálunk egyáltalán nem egetrengető dolgokról volt szó, ugyanúgy találkoztunk aznap, ugyanúgy elmentem hozzá, csak nem kora délután, hanem késő délután, mert még beiktattam elé egy edzést, ami igenis fontos, főleg ha az ember csak egy héten egyszer jut ki. Szóval persze, az olyan magyarázatot én sem toleráltam volna, hogy hát "hú bocsi teljesen elfelejtettem mondani, de ma el kell mennem ide és ide amik amúgy tök sürgősek meg fontosak, csak kimentek a fejemből". Egyáltalán nem, én is a rendszerességet szerető ember vagyok, szeretem előre látni a dolgaimat, de szerintem, ha akkor derül ki, hogy van edzés (a pontosság és hitelesség kedvéért leírom, hogy lovagló edzésre mentem, ami a hét elején le lett fújva, mert hogy rossz idő lesz, aztán egy nappal előtte már mást mondtak) akkor igazán menjünk már el mellette bármiféle vita vagy egyáltalán megjegyzés nélkül, főleg, hogy az eredeti tervtől kb. 2,5-3 órat csúszott a dolog.
2017. febr. 7. 02:12
 19/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm tényleg. Már írtátok, hogy engedjem el kicsit, de talán semmi nem segített annyira mint a 15-ös válasz.

Ha nem vagyok képes nyugalmat teremteni magamban, akkor tényleg nem lesz oké, és úgy érhetem el ezt, ha nem félek attól, hogy baj lesz. Ördögi kör :) Hát jó. Nyugi, semmi para, ha nem ír többet az se lesz baj. :) Nem szabad félnem. Minden rendben lesz. köszönöm a 15-ös választ, eléggé észhez térített szerintem. Hála :)

2017. febr. 7. 02:19
 20/52 anonim ***** válasza:
Nincs ebbe semmi különleges. Életemben egyszer volt hasomlóba részem. Szerencsére, a lánynál is ezek a tünetek jelentkeztek. Azóta már egy család vagyunk gyerekekkel.
2017. febr. 7. 07:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!