Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam le a "fürdős" randit, hogy ne jöjjek ki hülyén ebből a helyzetből?
Szóval van a srác, akivel ismerkedünk és felvetette, mivel kiderült, h mindketten vízmániások vagyunk, higy menjünk el vmi jó meleg vizes helyre. De az a gáz, hogy mivel szabálytalan a ciklusom, pont megjött és a hétvégén mennénk. Tetszik, ezért nem szeretném, hogy azt hinné lekoptatom. De azt meg mégse írhatom meg neki, h bocs de megjött, mert annyira még nem ismerem, elég gáz lenne :S
Bocs a hülye a kérdésért, de nem tudon mit tegyek.
A tampon nem játszik?
Ha nem, akkor mondhatod, hogy éppen kigyógyultál egy megfázásból, és még nem akarsz kockáztatni. Vagy csak hogy mégis máshoz lenne kedved. Akkor úgy fair, ha rögtön javasolsz valamit.
Ezt férfi ként írom!
x napig tart... adj hozzá párat és halaszd el... ha nem veszi a lapot h egészségügyi probléma akkor nem valami intelligens...
Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy nem alkalmas női gondok miatt.
Ezt minden további nélkül elmondom akár egy idegennek is, ha nem értené meg abból esetleg, hogy szimplán nem alkalmas.
Miután ez már egy lebeszélt időpont, ezért nyilván nem elég azt mondani, hogy bocs, mégse alkalmas, mert nem fogja érteni, esetleg azt hiszi csak lerázod. Szóval mondd meg neki, hogy női ügy.
Egy értelmes felnőtt férfi ezen nem problémázik, tudja, mi az a menstruáció..sőt, szerintem egy tizenéves srác is van már annyira komoly, hogy ezen ne "röhögjön, fújj-oljon"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!