Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy nem alkalmas szexre az idő?

Figyelt kérdés

A barátom azt tervezi, hogy elmegyünk moziba és utána fel szeretne hívni magához.

Ezzel alapból nem is lenne bajom, már 2 hónapja ismerjük egymást, de attól tartok, hogy ezt a szex miatt szeretné, és nekem sajnos előtte való napon fog megjönni.

Ezt én olyan cikinek tartom megmondani.

Ha meg nem mondok semmit csak elutasítom, hát az sem lesz jobb.

Segítenétek? Hogy kezeltek egy ilyen szitut? Mit mondtok?

Próbáltam finoman elutasítani, de szerintem nem vette a lapot.Tovább még nem mentem, fogalmam nincs mit mondjak neki.

2015. dec. 8. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mond előtte,hogy "basszus xy napon fog megjönni"
2015. dec. 8. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kapásból ajánlj fel egy pár nappal későbbi időpontot, hogy bepótoljátok, és majd keresd is ezzel kapcsolatban. Lényeg, hogy ne úgy add elő, hogy menekülni akarsz a szex elől.
2015. dec. 8. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Mond meg neki,hogy megjött a mikulás és ha csak nem akar véres csatamezõn harcolni más idõpontot Kell találni a hódításra.
2015. dec. 8. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Óraműpontos a menzid? Ha igen, akkor mond el neki, hogy meg fog jönni akkor sajnos.

Ha tesztelni akarod, akkor felmész hozzá és majd mikor vetkőztetni kezd, mondod neki, h bocs de megjött :DDDD

2015. dec. 8. 15:30
 5/9 A kérdező kommentje:

Óramű pontosságú igen.

Tesztelni nem akarom,semmiképpen.Az kellemetlen, ha esetleg Ő "rákészül" és aztán kell szembesülnie a valósággal.

2015. dec. 8. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Mégis hány éves vagy,hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem bírsz elmondani a barátodnak??

Csak tudja talán,hogy nő vagy és a nők szoktak havonta menstruálni!

Mondd,hogy éppen azokon a nehéz napokon leszel...

2015. dec. 8. 16:11
 7/9 anonim ***** válasza:
36%

Kicsit még éretlen a kapcsolatotok,s tán te is, ha ilyenre ráparáztál.

Nyugodtan felmehetnél hozzá, és mondhatnád, hogy szívesen kényezteted szájjal vagy kézzel,de sajnos megjött a mikulás, szóval dugni nem fogtok tudni.

2015. dec. 8. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
miért kéne kárpótolnia szopással?
2015. dec. 8. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :D
2015. dec. 8. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!