Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy hagyjuk abba?

Figyelt kérdés
Elhívtam randizni egy lányt, tetszett első benyomásra. Jól sikerült, nem csináltam magamból idiótát és tudtunk miről beszélni rengeteg szimpatikus dolog kiderült róla, de ennek ellenére egyáltalán nem tudnék vele a jövőben elképzelni semmit...sőt senkivel. Kicsit elhamarkodtam nem állok még készen párkapcsolatra. Na most van az a rész amikor el kéne hívnom második randira, tudom hogy várja. De egyszerűen nem megy, nem akarok semmit tőle. Hogyan lehetnék maximálisan jóarc és udvarias? F/23, L/22

2015. okt. 18. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Szia!

Köszönöm a találkozást, jó volt veled beszélgetni, de most úgy érzem, kicsit elhamarkodtam, nem állok még készen egy párkapcsolatra.

Kívánok neked sok sikert!

Aláírás"

2015. okt. 18. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne hívd el második randira. Hívd fel (vagy írj rá), köszönd meg az első randit, mondd el mennyire jól érezted magad (ezt kicsit részletezheted is). És mondd el vagy azt, hogy részedről nem folytatnád, mert még nem vagy kész egy újabb párkapcsolatra, vagy hogy úgy érzed nem működne kettőtök közt hosszú távon ez a dolog.

Mindegyik nyilván meg fogja érinteni, de egy kamuszöveg, vagy ha nem ad magáról jelt a srác sokkal rosszabb..

2015. okt. 18. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán még annyit az elsőhöz, hogy: Nem benned van a hiba, hanem inkább az én önismeretemben." Ezt azért lenne szerencsés hozzátenni, mert így talán nem kezd el azon rágódni, hogy mit ronthatott el.
2015. okt. 18. 15:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezt fogom tenni.
2015. okt. 18. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi volt a baj vele h nem tudod elkepzelni vele, azt lehet tudni?
2015. okt. 18. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!