Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfázás esetén mondjam le a randit?
Én biztos nem mennék első randira kivörösödött, csurgó orral :)
De tényleg érdemes úgy feltenni a kérdést, hogy a leányzó eldönthesse, így is akar-e találkozni, vagy inkább kivárná amíg meggyógyulsz.
1) Elég tré hogy nem vagy képes magadra vigyázni.
2) Megfelelő vitaminokkal(nem 1-2 ezresekre gondolok) meg lehet előzni
3) Kedd estig még 2 nap van, ha erőt vehetnél magadon és meggyógyulnál addigra
4) Ha ezek után is egy töketlen f. vagy akkor nem tudlak sajnálni hogy még azelőtt elkúrod a nagy lehetőségedet a csajnál hogy élni tudnál vele...
Mekkora egy bunkó vagy utolsó. Megfelelően táplálkozom, vitaminokban gazdagon, sportolok, nem tehetek róla ha a környezetemben mindenki köhög, szerintem mindenki elkapná.
Másrészt rajta vagyok, nem csak a csodát várom te paraszt.
1) Elég tré hogy nem vagy képes magadra vigyázni.
>Ez nem vigyázat kérdése, lehet akármilyen erős az immunrendszered, ha járvány van, elkaphatod, most pedig járvány van, az egész családom köhög, náthás, izzad.
2) Megfelelő vitaminokkal(nem 1-2 ezresekre gondolok) meg lehet előzni
>Ja, ahhoz liposzómás C vitamin kéne minimum, aminek doboza több ezer ft is lehet. Ha nem tudod, mi a liposzómás jelentése, google a barátod.
3) Kedd estig még 2 nap van, ha erőt vehetnél magadon és meggyógyulnál addigra
>Ez sült bäromság.
4) Ha ezek után is egy töketlen f. vagy akkor nem tudlak sajnálni hogy még azelőtt elkúrod a nagy lehetőségedet a csajnál hogy élni tudnál vele...
>Nettó rosszindulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!