Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, lányok. Miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimeon kérdése:

Nők, lányok. Miért van az, hogy nagyon sok nő teljesen elolvad attól, ha valaki elkezdi dícsérni a ruháját, alakját, szépségét?

Figyelt kérdés

Ez általában csak üres fecsegés: Jaj de jól áll ez a blúz. Milyen csinos vagy ma. Olyan szuper lett a hajad. Nem is láttam még rajtad ezt a ruhát, olyan vagy benne mint egy topmodell.....

Mit lehet ezen olvadozni??? Ennyire nem látnak át rajta???

2017. febr. 4. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Na figyelj. Én világ életemben kövér voltam, de úgy is szerettem volna jól kinézni.

Ezért mentem el stylistnak. Mert tudom, milyen az, amikor nem érzed magad szépnek. És csodát tesz az emberrel, amikor kedves vagy hozzá, és őszinte bókot adsz neki. Mikor valaki, aki egész életében utálta a hajszínét, a magasságát, az alakját, és mikor mondod neki, mi szép rajta, és mit kell kiemelni, akkor nem tudja, hogy fogadja a bókot, csak pirul, de látszik, hogy kezdi elhinni, hogy igenis szép.

Lehet az embereket lenézni meg beszólni nekik, nyilván van az, akit ez éltet. Ne hidd, hogy a bók önzetlen dolog, szerintem olyan nincs, visszahat rád is, hogy miattad valaki egy picit jobban érzi magát a bőrében.

2017. febr. 4. 17:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: végre egy válasz, amiben bölcsesség van! És talán nem véletlen, hogy egy duci nő mondta. Éljenek a duci nők, mert odaadóak, hálásak és mint látszik, okosak is. (Gyakran az ágyban is jobbak, felszabadultabbak, mint a "jó alakúak".)
2017. febr. 4. 19:12
 13/13 A kérdező kommentje:
11-es ez érdekes és hasznos válasz volt.
2017. febr. 4. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!