Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, ha a férfi teljesen más a haverjaival, mint velem?
Mikor a haverjaival van, teljesen más ember. Mondhatni, rossz társaságba keveredett, amiből bevallása szerint ki szeretne kecmeregni, de nem akarja a barátaival megszakítani a kapcsolatot (nem is kértem erre). Mikor velük van, általában isznak, buliznak, nem viselkedik illemtudóan... Mikor velem van, kettesben, MINDIG maradéktalanul udvarias velem, figyelmes, és tisztel. Én belezúgtam ebbe az énjébe, de a másik énje nem jön be... mintha két különböző ember lenne. Most akkor melyik a valódi Ő? Mennyire kellene, hogy befolyásoljon a haveri társaságában való viselkedése? (Hozzá kell tennem, hogy a fél élete a haverok körül forog, ami vagy megváltozik, ha összejövünk, vagy nem... Mindenesetre elég komolyan tervez velem, úgy látom.)
24/L
nincs olyan, hogy két ő. egyik helyzetben így viselkedik, másikban meg úgy.
mindenesetre nem vagyok benne biztos, hogy tényleg meg akarja szakítani a kapcsolatot:
rossz társaságba keveredett, amiből bevallása szerint ki szeretne kecmeregni
DE
nem akarja a barátaival megszakítani a kapcsolatot
ÉS
a fél élete a haverok körül forog
szép szó a kikecmergés, de mégis mit ért alatta? és mikor akar kikecmeregni? és miért?
Igen számomra ez visszataszító.
Én egy olyan férfit akarnék magam mellé aki természetes és minden helyzetben önmagát adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!