Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részt vettem egy csoportsz*xben a párom haverjaival, mit tegyek?
Szombat este elmentem a barátommal és a két haverjával szórakozni (beültünk pár helyre, táncoltunk itt-ott), közben kicsit elszállt velünk a ló (pontosan 1 éve és 7 hónapja nem ittam alkoholt, nem szeretem az ízét és nem fér bele az életmódomba, most viszont lecsúszott 6 feles vodka, kicsit ki akartam törni, nem érdekelt semmi), a fiúk is eláztak és felhozták, hogy kéne egyet sz*xelnünk én pedig belementem, mert jól néznek ki és mindig ki akartam próbálni. Most bűntudatom van, és nem a megbánás miatt, hanem azért, mert élveztem, és újra megtenném. A páromnak is tetszett a helyzet, szerinte elég érettek vagyunk, hogy ilyen döntéseket hozzunk és ne foglalkozzunk a külvilággal, de ennek ellenére a hagyományos női szemérmet nem tudom egykönnyen eldobni.
Szerintetek mit tegyek, menjek bele újra vagy hagyjam az egészet?
Ha élveztétek, isten hozott a swingerek között :)
(sokan vannak ám)
Ajánlom a swinger baráti közösségeket, sokkal megbizhatóbbak mint a klubbok.
akazd fel magadat, mert egy ribi vagy
a barátod pedig nem szeret
ha szeretne, féltékeny lenne miközben más kúr... egy nulla vagy neki, akivel mindent meg lehet csinálni. egy lyuk, és semmi több
23/F
4-es szerintem akaszd fel fel magadat akartál írni, nem akazdot ;)
Egyetértek az utolsóval, három és fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, ez úgy érzem, csak adott a kapcsolatnak, nagyon jó pasik a barátok, modern világban élünk, örülök, hogy támogattok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!