Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar közeledni hozzám a lány?
Nem hinném, hogy direkt hülyítene, szerintem egyszerűen csak bizonytalan és meggondolatlan. Néha veled akar lenni, mert épp szüksége van rád, a figyelmedre, máskor pedig nem kellesz neki, nem érdekled igazán. Szóval nem gondolnám, hogy ebből bármi komoly lehet a későbbiekben, ha szeretne téged, akkor nem ezt csinálná, az tuti.
Mindenesetre én azért beszélnék vele a helyedben, hogy tisztázzam a dolgokat. Szerintem konkrétan kérdezz rá, hogy mit akar, miért csinálja, miért ilyen, mert neked ez így nem jó. Ha nem akar tőled semmi komolyat, akkor inkább hagyjátok egymást. Erre majd meglátod mit lép. Ha esetleg mégis közeledne komolyabban, akkor adj egy esélyt, aztán ha visszahőköl, akkor végleg zárd le, ha pedig eleve nem közeledik továbbra sem, akkor hagyd.
Nagyon fiatalok vagytok, es lehet ebben a korban egyesek meg eletkeptelenul bizonytalanok.
De hosszu tavon ez mar jatszmazas a reszerol.
Ha nem tudja eldonteni mit akar hagyjad.
Ha nem ad valaszt, bizonytalankodik, hagyjad.
Megbeszelni mindenkepp megeri, de...
Egy kapcsolathoz 2 ember kell. Ha nem tudja eldonteni, o is akar e teged akkor eretlen es igy jart.
Hogy alakult azota?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!