Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akar közeledni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar közeledni hozzám a lány?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, akivel nagyon régóta beszélgetünk. Szerelmet is vallottam már neki egy jó ideje. A csaj folyton engem néz a suliban, arra akar menni amerre én, szóval keres. Tetszem neki és azt mondja hogy az illatom nagyon bejön neki, meg a hangom is. Mindig nagyon zavarba jön a lány mikor meglát engem. Bejövök neki. Próbálok hozzá közeledni...van mikor elfogadja és ő is közeledik felém..mondja hogy mennyire cuki vagyok és hogy mennyire imád, de van mikor még rám sem ír facebookon sem. Egy szóval, tanácstalan vagyok és már 3 hónapja fűzöm a csajt. Nem tudom hogy hagyjam vagy ne. Talizni sem nagyon akar, de akkor nem értem mindek csinálja ezeket. Ha valaki esetleg tudja a megoldás, bár azt nagyon kétlem, mert ez az egész megfejthetetlen, akkor kérem szépen adjon rá értelmes válasz. Nagyon köszi előre is.

2017. febr. 1. 00:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy direkt hülyítene, szerintem egyszerűen csak bizonytalan és meggondolatlan. Néha veled akar lenni, mert épp szüksége van rád, a figyelmedre, máskor pedig nem kellesz neki, nem érdekled igazán. Szóval nem gondolnám, hogy ebből bármi komoly lehet a későbbiekben, ha szeretne téged, akkor nem ezt csinálná, az tuti.

Mindenesetre én azért beszélnék vele a helyedben, hogy tisztázzam a dolgokat. Szerintem konkrétan kérdezz rá, hogy mit akar, miért csinálja, miért ilyen, mert neked ez így nem jó. Ha nem akar tőled semmi komolyat, akkor inkább hagyjátok egymást. Erre majd meglátod mit lép. Ha esetleg mégis közeledne komolyabban, akkor adj egy esélyt, aztán ha visszahőköl, akkor végleg zárd le, ha pedig eleve nem közeledik továbbra sem, akkor hagyd.

2017. febr. 1. 19:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Ha meg valaki más lánnyal vagyok, akkor féltékenykedik.
2017. febr. 5. 13:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon fiatalok vagytok, es lehet ebben a korban egyesek meg eletkeptelenul bizonytalanok.

De hosszu tavon ez mar jatszmazas a reszerol.

Ha nem tudja eldonteni mit akar hagyjad.

Ha nem ad valaszt, bizonytalankodik, hagyjad.

Megbeszelni mindenkepp megeri, de...

Egy kapcsolathoz 2 ember kell. Ha nem tudja eldonteni, o is akar e teged akkor eretlen es igy jart.

Hogy alakult azota?

2018. jan. 7. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!