Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hivjam randira ha neten keresztül ismerkedtünk?
ráírtam egy társkeresőn.egyből átmentünk facebookra eddig pár órát beszélgettünk 2nap alatt.
mennyit kell várni? nem akarom elijeszteni de az időt húzni sem akarom hiszen úgyis minden személyesen dől el. na meg ha nem a neten ismerkedtünk volna meg akkor is első pillanattól kezdve személyesen ismernénk egymást.
de jól látom hogy a legtöbb lány a neten keresztül nem akar túl gyorsan találkozni a srácokkal?
Attól függ, a lány mennyire bizalmatlan típus.
Én pl. az vagyok, így nekem min. pár hét beszélgetés kellene.
Azt, hogy ő mennyire bizalmatlan, nyilván te tudod, ha már órákat beszélgettél vele :)
nem konkrétan kell rákérdezni, te! :D
Sokat beszélgettek és lesz egy képed arról, milyen is ő. Az alapján csak le tudod szűrni hogy 1-2 nap vagy 1-2 hét kell.
vagy kérdezz rá simán, hogy valamikor lenne kedve elmenni randira.. (konkrétumok nélkül)
köszi :D ahogy látod elég sokat tudok bénázni ilyen esetekben azért is irtam ki a kérdést.
ha esetleg nemet mond pár nap után azzal még nem vágtam el magam teljesen ugye?úgy általánosságban :) mert tudom minden lány más és más
szóval beszélgetünk tovább és 1-2hét múlva feldobhatom újra a témát.
nem képzeld nem tudok olvasni másik gondolataiban...
van akinek új még a netes ismerkedés.élőben ilyesmi biztosan fel sem merülne mert már eleve ott vagytok egymás mellet...nem küldenek haza hogy majd 1 hét múlva hivd el őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!