Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszek bemutatva anyós jelöltnek. Mit illik vinni, hiszen én is és ő is nők vagyunk, így a virág pl kizárt, jól gondolom? Csajok, ti vittetek valamit? Ha igen, akkor mit?
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 18:23
2/11 anonim válasza:
Miért lenne a virág kizárt? Édesanyádnak is vettél/szedtél biztos.
3/11 anonim válasza:
Én könyvet vittem neki meg bonbont. (Párom súgott, hogy milyen könyv nincs még meg neki abból a krimisorozatból, egyébként én is szeretem, így azt vittem neki.)
Cserepes virágot meg szerintem simán vihetsz, megesik, hogy én is azt adok neki egy-egy alkalomra. Ez igaz csak akkor jó, ha szereti őket.
4/11 anonim válasza:
Én nem vittem, mert két éve barátomnál szilvesztereztem és azt valahogy elfelejtette mondani hogy eljesén hazajönnek a szülei. Úgyhogy igazából egy óra alvás után, pizsamában, kócosan fogadtam őket, és kb körbe rajongtak nagyon aranyosak voltak :D de akkor se vinnék nagy dolgot, szerintem sütit vinnék, ha nem csak az anyósnak mutat be, hanem mindenkinek. Ha csak az anyósnak, akkor szerintem valami bonbonnal nem lehet mellényúlni.
5/11 anonim válasza:
Én házi készítésű süteményt vittem az első alkalommal :)
6/11 anonim válasza:
Mindegy mit viszel, úgysem leszel jó...
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak anyukának. Az a baj hogy nem ismerem, ciki lenne megkérdezni a pasim, hogy ,,anyukád minek örülne'' ? :D
2017. jan. 26. 18:59
8/11 anonim válasza:
Bonbon, virág, bármi apróság. De szerintem első bemutatkozásnál még nem kell vinni semmit. Majd alkalomra inkább. 29f
9/11 anonim válasza:
Virág (vágott, cserepes), bonbon, egy tálca házi készítésű süti.
Egyébként kérdezd meg a párod, nem ciki. Az ő anyja, ő ismeri a születése óta. Az cikibb lenne ha odaállítasz valamivel amit utál az anyuka.
10/11 anonim válasza:
Én is saját készítésű sütit vittem, meg tulipán csokrot. Szerencsére nagyon normális anyukája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!