Illik egy párnak így viselkedni a szülők előtt?
Nem vagy merev!
Én is tiszteletlenségnek tartom a fetrengést. Bár hozzá kell tennem, nálam az a kapcsolat bensőségétől függ ( egyedül a saját szüleimnél fetrengek).
Amúgy példaként említve;
Apósom új párja csinálja ezt, egyszer bevallom rászóltam, hogy "adjon helyet másnak is légyszíves, ne feküdjön el".
Visszatérve kettőtökre:
Csak az működik ha a pároddal ezt letisztázod. Neked kellemetlen, ő fetrengjen a szülei előtt nyugodtan,ha szeretne, de te még nem vagy abban a kötetlen nexusban, hogy vele tarts!
Szerintem meg fogja érteni. Ha nem érti meg, akkor egy ilyen összejövetel során nyugodtan rászólhatsz erélyesebben is, hogy légyszíves hagyd ezt abba- nem szeretnék elfeküdni, mert éppen beszélgetek! Vagy csak: figyelj, beszélgetni szeretnék, kérlek ne huzigálj.
Ha ebből nem ért kissé infantilis lehet.
Nem.
Méghozzá azért nem, mert ilyenkor a szülőkre is kell figyelni, és ezt így nem lehet.
Ezen kívül az is, amit az előző írt.
Szerintem neked van igazad, és a párod kicsit bunkóci, hogy ilyen helyzetbe hozott.
Tisztázzad vele, hogy ő fetrengjen nyugodtan, mert otthon van, de a szülei előtt te nem akarsz ilyet csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!