Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek vagy mit tegyek hogy NE csak egy éjszakára akarjon?
SZiasztok.
Buta kérdés tudom, de holnap találkozom egy pasi ismerősömmel, akivel hetek óta dumálunk...kávéra invitált, és régóta ismerem, de ezelőtt alig dumáltunk.
Most lettünk jóban :)
Nagyon tetszik nekem és bár nem öltözök k**san, azért nem szeretném ha csak egy éjszakára akarna.
Igaz sminkelem magam, és szeretek nőiesen öltözni, de mit tegyek vagy mit NE tegyek, hogyha azt szeretném hogy komolyabban vegyen. elbűvöljem de ne csak egy kalandot lásson bennem.
Adtok tippeket?
1# igen egyértelműen nem megyek a lakására :D
De pl. ha találkozunk nem szeretném hogy előhozakodjon azzal a tipikus kérdéssel hogy "fel jössz hozzám filmet nézni?"-mert ugye ez AZT jelenti burkoltan.
AMugy tudja rólam, hogy elég határozott és oltogatós csajszi vagyok..szóval remélem nem lesz bátorsága ezt a szextémát felhozni :)
De ugyanakkor zavar hogy sok pasi ismerősöm a szemembe mondja hogy "Neked nem kell ÚGY feltöltöznöd, hogy egy pasi megkívánjon, elég a szemedre nézni..mert olyan szexin tudsz nézni, és van egy kisugárzásod" -na pont ezt nem akarom
köszi nektek!
4# igazad van! személyesen kicsit visszafogottabb leszek stílusban és modorban, kicsit kedvesebbre mosolygósabbra veszem a figurát :)),
Ha hetek óta dum,álgattok már nagyon nem tudsz más lenni Számára mint ahogy megismert.
Én a helyedben felvennék egy fekete (nem túl vastag) garbót, valami hozzáillő bizsuval, vastag térd fölé érő miniszoknyát, vagy ha nem vagy szoknyás, egy jó szabású farmert.Legyen frissen mosott frizurád, enyhez sminked...és ez nyerő lesz, tuti.
Csak add magadat, ha tartós lesz a kapcsolat úgyis megismeri a valódi énedet és ha most nagyon mást mutatnál elveszítheted.
másmilyen nem is akarok lenni- így fogadjon el.
csak kicsit visszafogom az oltogatást :D
Nem vagyok sem szoknyás, sem garbós.
Szerintem fekete csőszárú nadrágot veszek fel, és egy világos vékony kötött pulcsit, aminek V" a nyak kivágása.
plusz enyhe szemsmink, arcpír+szájfény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!