Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randevú egy lelkésszel. Hogyan viselkedjek?
Ismerkedem kb. 2 hónapja egy lelkésszel. Egyszer találkoztunk személyesen, mindössze 10 percre. Akkor keltettem fel az érdeklődését, miután interneten felvette velem a kapcsolatot. Nagyon szimpatikus számomra, nagyon kedves, tisztelettudó velem. Tudom, hogy ez még csak ismerkedés,viszont én már megkedveltem őt. Lehet butaság, de mikor azt írja a levelei végén, hogy ölel, sokszor vágyom is rá. Azért jó lenne már a közelében lenni.
Na most,erre hamarosan sor is kerül,csakhogy... Nem tudom hogyan viselkedjek?! Én pl. szívesen megölelném. De vajon mit szólna? Inkább hagyjam,hogy ő tegye? Ha akarja úgy is megteszi,nemde?
Picit görcsölök emiatt.Mert ha nem lenne lelkész, gondolom nem tartanék ettől. Mármint én nagyon tisztelem a hivatását,szolgálatát, illetve pont részben emiatt olyan rendes, mint amilyen. Csakhogy a testi közelségre (csak ölelést,simogatást értek ezalatt) nem tudom mit szólna, bár ridegnek sem szeretnék tűnni...
Egyszerűen nem voltam még ilyen helyzetben. Akik voltak, mesélnének?
#3 Igyekszem önmagamat adni. :)
Remélem jól alakul. Köszönöm :)
Még sehogy. :)
Ferbuárban találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!