Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randevú egy lelkésszel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randevú egy lelkésszel. Hogyan viselkedjek?

Figyelt kérdés

Ismerkedem kb. 2 hónapja egy lelkésszel. Egyszer találkoztunk személyesen, mindössze 10 percre. Akkor keltettem fel az érdeklődését, miután interneten felvette velem a kapcsolatot. Nagyon szimpatikus számomra, nagyon kedves, tisztelettudó velem. Tudom, hogy ez még csak ismerkedés,viszont én már megkedveltem őt. Lehet butaság, de mikor azt írja a levelei végén, hogy ölel, sokszor vágyom is rá. Azért jó lenne már a közelében lenni.

Na most,erre hamarosan sor is kerül,csakhogy... Nem tudom hogyan viselkedjek?! Én pl. szívesen megölelném. De vajon mit szólna? Inkább hagyjam,hogy ő tegye? Ha akarja úgy is megteszi,nemde?

Picit görcsölök emiatt.Mert ha nem lenne lelkész, gondolom nem tartanék ettől. Mármint én nagyon tisztelem a hivatását,szolgálatát, illetve pont részben emiatt olyan rendes, mint amilyen. Csakhogy a testi közelségre (csak ölelést,simogatást értek ezalatt) nem tudom mit szólna, bár ridegnek sem szeretnék tűnni...

Egyszerűen nem voltam még ilyen helyzetben. Akik voltak, mesélnének?

2017. jan. 16. 18:34
1 2
 1/11 veinig ***** válasza:
100%
Szerintem ha csak egyszer találkoztatok 10 percre, akkor ne kezdeményezz semmilyen testi interakciót. Ha lelkész, akkor feltételezem, hogy egy komoly, konzervatív felfogású ember. Nálunk pedig ez úgy zajlik, hogy mi kezdeményezünk. (Persze a nő kezdeményez, de ők ezt valahogy non-verbálisan fejezik ki) Szóval ha azt akarod, hogy komolyan vegyen, szerintem ne tedd. Várd meg, amíg ő közeledik. Persze a századok randin már lehetsz rámenős...😊 Sok szerencsét, remélem tudtam segíteni.
2017. jan. 16. 19:00
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm szépen, még szép, hogy segítettél. :) Úszott már el nem egy férfi a 'jégkirálynőségem' miatt, ezért félek. De ez most azért más esett. Igen, nagyon komoly, intelligens férfi, viszont aranyos, vicces is. :)
2017. jan. 16. 19:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne taktikázz. Magadat mutasd. És érezd a tempót, mint egy táncnál.
2017. jan. 16. 19:19
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy szerintem valami friss, könnyedség jobb, mint a komolyság. Ne akarj megfelelni.
2017. jan. 16. 19:21
 5/11 A kérdező kommentje:

#3 Igyekszem önmagamat adni. :)

Remélem jól alakul. Köszönöm :)

2017. jan. 16. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is add magad. Ha nem értékeli, hogy átöleled, akkor hülye.
2017. jan. 16. 23:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Őőőő, bocs de egy lelkész nem randizhat, vagy milyen lelkész ez?
2017. jan. 17. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Na, hogy alakult?
2017. jan. 28. 21:06
 9/11 A kérdező kommentje:

Még sehogy. :)

Ferbuárban találkozunk.

2017. jan. 29. 17:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igen. Isten malmai lassan őrölnek :D
2017. jan. 29. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!