Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-40, hogyan viselkedjek randinál?
Nekem 42 éves a pasim, mindenről lehet vele beszélni.
Hát, annyit mondok, h ne legyél komolytalan, ne viháncolj, mint egy fruska, cikis dolgokról, "amikor bebsztam" meg ilyesmi témákról ne beszélj, de ilyenről senkivel nem beszélünk, akivel randizunk.
Szóval csak lazán, normálisan viselkedj.
Felesleges ezen nagyon görcsölni, nem kell politikáról, meg ilyesmiről beszélni.
légy őszinte, hiteles és eredeti. vállald fel saját magad olyannak, amilyen vagy. másnak mutatni úgysem tudnád magad és nem is lenne érdemes, mert őt csak becsapnád, magadat pedig megjátszanád, ami nem szimpatikus és általában nem is áll jól senkinek.
a kora miatt ő nem biztos, hogy több, vagy okosabb nálad, de esélyes, hogy több mindent tapasztalt és ezért valószínű, hogy így is gondolja, vagy érzi. ha nem tudsz valamit, vagy nem ismered, amiről beszél, az kisebb szégyen, mintha nem vagy őszinte és amit el akarsz rejteni, az úgyis mindig kiderül.
ne akard megmutatni neki, hogy te mennyire okos/tapasztalt vagy. sokan ezzel akarnak többnek tűnni és ezzel csak mégjobban beégetik magukat, mert minél inkább meg akarja valaki mutatni, hogy ő mennyi mindent tud, annál inkább csak okoskodásként jön le másoknak és hibázni is könnyebb ilyen helyzetben, ami csak fokozza a beégést.
érdemesebb inkább nyitottnak és érdeklődőnek lenni, kérdezni és érdeklődéssel hallgatni a másikat. ha szóbakerül valami számodra ismeretlen dolog, akkor inkább vállald fel, hogy nem ismered, de szeretnéd megismerni, minthogy megjátszd, hogy tudod miről van szó, pedig nem. ha nagyon közismert dologról van szó, akkor lehet esetleg kellemetlen, hogy nem ismered azt a dolgot, de még mindig kevésbé kínos, ha nem ismered, de nyitott vagy, érdeklődsz és meg akarod ismerni, mintha megjátszod, hogy ismered és aztán beégsz vele, hogy nem csak tudatlan vagy, de még hazug is. jobb az ilyennek még a lehetőségét is elkerülni.
csúnya szexista dolog, de úgy tapasztaltam, hogy a férfiak jobban elnézik egy nőnek, ha nem tud valamit, mint egymásnak. sőt általában mindkét félnek imponálni szokott, ha a férfi okosabb, tapasztaltabb és magyarázhat, taníthatja a nőt, a nő pedig felnézhet a férfira és kíváncsian hallgathatja és számára új dolgokat hallhat tőle. ha van egy kis ilyen jellegű alá-fölé rendeltség egy kapcsolatban, az akár még kifejezetten előnyös is lehet, mert megerősíti a férfi-női szerepeket, hogy a férfi vezet, a nő követi.
én nem tartom ideálisnak, ha nagyon nagy az intellektuális (vagy korbeli) távolság a két fél között, de mind nők, mind férfiak között akadnak, akiket még az sem szokott zavarni, ha nagyon távol állnak egymástól korban és akár érdeklődésben, ízlésben is.
Koszonom a valaszokat! parszor volt mar,hogy valamit nem ertettem amit mondott,megkerdeztem es elmagyarazta,beszelgettunk rola,ugyanez forditva ,hogy o nem volt otthon abban amit en mondtam,igy en magyaraztam el neki. Ez teljesen jol mukodik kozottunk. Mivel o mernok en pedig jogot tanulok,azert vannak dolgok amiket tanithatunk egymasnak es ez igy a jo szerintem.
Utolso: arra gondoltam,hogy nem csak azert akar randizni velem hogy megdontson es kesz. Nyilvan fontos a szex is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!