Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a probléma ha egy randinál nem jutok tovább a nőknél?
Ha átlag heti 1-2 randid van és 70%-ban csók is van a randin, akkor elég kétségbeesetten kereshetsz kapcsolatot, ez olyan "mindegy, csak legyen valaki" fíling... ezt pedig mi nők, megérezzük. Egyetlen nő sem akar "bárki" lenni, azt szeretjük érezni, hogy az adott férfi a világ összes nője közül PONT minket akar, nem vagyunk pótolhatók, helyettesíthetők. Ha én egy pasin nem érzem azt, hogy tényleg ENGEM és PONT engem akar, akkor felejtős a dolog.
A másik pedig, hogy ha ilyen sokféleképpen tudsz viselkedni egy randin, akkor nem magad adod, szerepet játszol. Ez is érezhető.
Javaslom, egyszerre csak egy nőre koncentrálj, ismerd meg alaposan, figyeld az igényeit, a jelzéseit, rá reagálj, ne saját magadra. Ne a másiknak akarj megfelelni, nem játssz, hanem add magad. Ne nyomulj rá minden létező nőre, csak arra, aki TÉNYLEG megfelel az igényeidnek. Érezze azt a nő, hogy meg akarod ismerni alaposabban, kíváncsi vagy rá, és merd megmutatni önmagad.
Az a baj, hogy túlságosan végletekben gondolkodsz. Fél évig egy lány, majd minden héten 2. Csak ez van?
Figyelj, nem rosszból írom, de tényleg az a baj, hogy rágörcsölsz. Ez nem sport. Azt ajánlanám, kicsit hanyagold az egészet, és/vagy vedd lazábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!