Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet velem a probléma ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a probléma ha egy randinál nem jutok tovább a nőknél?

Figyelt kérdés
Lassan kezd elegem lenni az egész ismerkedés témából, mert nem fogom fel mi lehet velem a probléma. Interneten keresztül ismerkedem, és átlag heti 1-2 randim van nőkkel. A neten keresztül teljesen jól elbeszélgetek velük, és kb 10 nőből, 7-8 visszaír. Folyamatosan kapom a dicséretet a külsőmre, tehát ezzel nem lehet probléma. De mikor találkozunk valamiért sosem jön össze belőle semmi. Próbáltam azt hogy teljesen kedves vagyok és nem nyomulok, akkor az volt a baj. Ha bunkó vagyok és rányomulok akkor meg az. Ha poénra veszem és végig szórakoztatom az sem jó. De ha végig kérdezek és érdeklődöm felőle az is kevés. Úgy 70%-ban az első randin van csók is, meg érdeklődöm a randi után hogy rendben hazaért-e este. Általában utána 1-2 napig beszélünk de aztán nem ír többet nekem egyik sem. De azt is észrevettem hogy amikor a csaj a szexről beszél végig, meg simogat randi alatt, én meg megakarom csókolni akkor meg elhajol, és kb besértődik, meg elkezdi mondani hogy eddig őt csak mindig leakarták fektetni. Most akkor wtf? Szeretnék már végre egy normális barátnőt, de így elmegy a kedvem hogy újra meg újra lefutom a fölösleges köröket, és semmi sem lesz belőle. Még akkor sem mikor ők dobják fel a találkozót. Van valami ideális módszer amivel tovább lehet jutni az első randinál? 23/f
2016. febr. 11. 09:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

Ha átlag heti 1-2 randid van és 70%-ban csók is van a randin, akkor elég kétségbeesetten kereshetsz kapcsolatot, ez olyan "mindegy, csak legyen valaki" fíling... ezt pedig mi nők, megérezzük. Egyetlen nő sem akar "bárki" lenni, azt szeretjük érezni, hogy az adott férfi a világ összes nője közül PONT minket akar, nem vagyunk pótolhatók, helyettesíthetők. Ha én egy pasin nem érzem azt, hogy tényleg ENGEM és PONT engem akar, akkor felejtős a dolog.

A másik pedig, hogy ha ilyen sokféleképpen tudsz viselkedni egy randin, akkor nem magad adod, szerepet játszol. Ez is érezhető.

Javaslom, egyszerre csak egy nőre koncentrálj, ismerd meg alaposan, figyeld az igényeit, a jelzéseit, rá reagálj, ne saját magadra. Ne a másiknak akarj megfelelni, nem játssz, hanem add magad. Ne nyomulj rá minden létező nőre, csak arra, aki TÉNYLEG megfelel az igényeidnek. Érezze azt a nő, hogy meg akarod ismerni alaposabban, kíváncsi vagy rá, és merd megmutatni önmagad.

2016. febr. 11. 09:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikor elkoszonsz tole, kerdezz ra, hogy mikor talalkoztok legkozelebb. Ha utana 1-2 napig beszeltek de nem a kovetkezo talalkozorol, akkor mi a banatrol?
2016. febr. 11. 10:06
 3/19 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban, pont ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Véleményem szerint ezek a lányok maguk sem tudják, mit akarnak. Az egyikük legalább be is ismerte. Ő azt mondta, hogy a társkeresőkön a több 100-ból kiválasztotta azokat akik tetszettek neki (összesen 8-at, és én is köztük voltam), mindegyikünket betetszikelte, meg írt nekünk, aztán szép sorban találkozott velünk(nálam pl. ő dobta fel, hogy találkozzunk). Én voltam a 5-dik akivel randizott(persze ezt akkor még nem mondta), minden jól sikerült, aztán nem írt, nem válaszolt nekem egy jó darabig. Már rég lemondtam róla, amikor kb. 2 hónappal később mégis rám írt, és bocsánatot kért ,akkor mesélte el, hogy rajtam kívül még 7 fiúval randizott, és ebből velem meg még 2 másikkal jól is sikerült a randi, de aztán valamiért megijedt, és nem akart továbblépni, rájött hogy ő tulajdonképpen nem is akart kapcsolatot. Nagyon meglepődtem, hogy ezt megírta nekem a lány, végül is legalább viszonylag korrektül zárta le a dolgot. Ebből mindenesetre már valamelyest lehet következtetni, hogy a jól sikerült randi ellenére miért nem írnak többé.
2016. febr. 11. 10:11
 4/19 anonim ***** válasza:
Ne találkozz mindenkivel,csak aki tényleg szimpatikus és hosszabb ideje írtok. Írni sen kell mindenkinek. Őszintén, nekem se tetszene, ha 567. lennék...
2016. febr. 11. 10:15
 5/19 anonim ***** válasza:
"Próbáltam azt hogy teljesen kedves vagyok és nem nyomulok, akkor az volt a baj. Ha bunkó vagyok és rányomulok akkor meg az. Ha poénra veszem és végig szórakoztatom az sem jó. De ha végig kérdezek és érdeklődöm felőle az is kevés."
2016. febr. 11. 10:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Folyt: Azt probáltad ESETLEG!!!, hogy odafigyelsz rá és nem valamilyen szerepet játszol?
2016. febr. 11. 10:26
 7/19 anonim ***** válasza:
Hol ismerkedsz te a neten, hogy ennyien vissza is írnak? Privátban is megírhatod! Köszönöm!
2016. febr. 11. 10:30
 8/19 A kérdező kommentje:
Csak azokkal találkozom akik szimpatikusak. Tinderen meg Badoon szoktam likeolgatni, és így együtt napi átlag 10 találat van, akik közül 1-2 embert kiválasztok aki szimpatikus. Nem játszom szerepet, fél évig csak normálisan viselkedtem, és 1 lánnyal foglalkoztam csak, de miután úgy sem jön össze, ezért inkább változtattam és többel beszélek egyszerre, mert így több esélyem van találni valakit. De már eléggé belefáradtam hogy megismerek valakit, mindent megtudok róla mit, hogy szeret aztán semmi. :/ Eddig 1 kapcsolatom volt így belőle, ami 2 hónapig tartott, mert kb heti 1 alkalommal 1-2 órára tudtunk találkozni, azért mert mindenki más fontos volt neki. Régen bulikba ismerkedtem de az nem igazán volt hosszú életű. :/ Zavaró tud lenni hogy sokan panaszkodnak hogy eddig minden férfi csak kihasználta őket, és egy normális kapcsolatuk sem volt eddig. Én sosem használnék ki senkit, de sokan azt gondolják rólam külső alapján, hogy nem vagyok hűséges és sok nővel kavarok, meg csak szexre kellenek nekem. Pedig csak 1 nővel szeretnék boldog lenni.
2016. febr. 11. 10:55
 9/19 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy túlságosan végletekben gondolkodsz. Fél évig egy lány, majd minden héten 2. Csak ez van?

Figyelj, nem rosszból írom, de tényleg az a baj, hogy rágörcsölsz. Ez nem sport. Azt ajánlanám, kicsit hanyagold az egészet, és/vagy vedd lazábban.

2016. febr. 11. 11:00
 10/19 A kérdező kommentje:
Azt furcsálom hogy miért mondják azt hogy jól érezték magukat velem, meg hagyják hogy megcsókoljam őket és szívesen találkoznának később is, ha utána eltűnnek? Bárkivel eltudok beszélgetni bármiről, érdeklődöm és sokat kérdezek, ezáltal tudom mi történik velük a mindennapokban, amiről lehet beszélgetni, illetve hamar megtalálom a közös érdeklődési pontot is.
2016. febr. 11. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!