Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet velem a probléma ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a probléma ha egy randinál nem jutok tovább a nőknél?

Figyelt kérdés
Lassan kezd elegem lenni az egész ismerkedés témából, mert nem fogom fel mi lehet velem a probléma. Interneten keresztül ismerkedem, és átlag heti 1-2 randim van nőkkel. A neten keresztül teljesen jól elbeszélgetek velük, és kb 10 nőből, 7-8 visszaír. Folyamatosan kapom a dicséretet a külsőmre, tehát ezzel nem lehet probléma. De mikor találkozunk valamiért sosem jön össze belőle semmi. Próbáltam azt hogy teljesen kedves vagyok és nem nyomulok, akkor az volt a baj. Ha bunkó vagyok és rányomulok akkor meg az. Ha poénra veszem és végig szórakoztatom az sem jó. De ha végig kérdezek és érdeklődöm felőle az is kevés. Úgy 70%-ban az első randin van csók is, meg érdeklődöm a randi után hogy rendben hazaért-e este. Általában utána 1-2 napig beszélünk de aztán nem ír többet nekem egyik sem. De azt is észrevettem hogy amikor a csaj a szexről beszél végig, meg simogat randi alatt, én meg megakarom csókolni akkor meg elhajol, és kb besértődik, meg elkezdi mondani hogy eddig őt csak mindig leakarták fektetni. Most akkor wtf? Szeretnék már végre egy normális barátnőt, de így elmegy a kedvem hogy újra meg újra lefutom a fölösleges köröket, és semmi sem lesz belőle. Még akkor sem mikor ők dobják fel a találkozót. Van valami ideális módszer amivel tovább lehet jutni az első randinál? 23/f
2016. febr. 11. 09:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
# 9 Két éve ért véget a legutolsó komoly kapcsolatom, ami után vagy fél évig nem is érdekelt senki, de aztán letudtam magamban a dolgokat, és lazára vettem az ismerkedést. De egy idő után hiányzik hogy nincs mellettem senki, hiába vagyok boldog egyedül, ha tudom hogyha milyen az ha szerelmes az ember. A jelenlegi munkahelyem mellett meg nem tudom megoldani hogy eljárogassak személyesen ismerkedni, a barátaimmal is alig-alig tudok találkozni, ezért maradt az internet. Sokan kérdezik a randikon hogy furcsa miért ott ismerkedem, és nem élőben.
2016. febr. 11. 11:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Az a baj ahogy írták is h megjátszod magad és ezt a legtöbb nő megérzi. A másik meg ez a megjátszom magam dolog,azért is lehet mert eszeveszettül keresed a párod és ezáltal megfelelési kényszered lessz. Nem önmagad leszel és ez egy normális nőnek nem kell. Ezáltal határozatlannak is tűnsz és a legtöbb nőnek igazi férfi kell,aki mellett érzi h ő egy igazi nő!

És erre a magabiztos férfi kijelentésre ne mondja senki h a mai nőknen nagy az elvárásuk...50 60éve is ilyen volt az igazi férfi. Sajna ezek a férfiak kihalófélben vannak. Természetessen nőkben is rengeteg hasonló van.

2016. febr. 11. 12:09
 13/19 anonim ***** válasza:
12es vagyok. Látom írtad h a munkád miatt a barátaidra se marad időd. Na ezt h felvázolod az aktuális csajnak,ok lehet arra h eltűnik. Mert ezáltal rá se lenne időd elegendő.
2016. febr. 11. 12:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy rosszul csókolsz? Esetleg furcsa a hangod? Én is mindenkivel lefutom az egyórás randit, (kivéve azzal, aki lebukik feltűnő hazugsággal) és mindig azt mondom, hogy nem volt rossz, akkor is, ha nem különösebben szimpi a srác(régebben mikor elutasítottam őket egyből mindegyik megkérdezte miért, és miután megmondtam ingerülten támadtak).

De fura, hogy engedik a csókot. Vagy közben, vagy utána csinálhatsz valamit rosszul. Szerintem ne írj este smst nekik, engem zavarna. Kérdezd meg egy exed, hogy szerinte hogy csókolsz.

2016. febr. 11. 12:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Mert élőben nem nézel ki olyan jól, mint képen. Az is lehet, hogy alacsony vagy, de a képeken nem látszik.
2016. febr. 11. 12:22
 16/19 anonim ***** válasza:

9. vagyok

Én sem eröltetném ilyen esetben az elsö randin csókolózást.

Amúgy komolyan nem lehet megmondani. Ha ennyire nem akar összejönni, akkor talán nincs itt az ideje. És tényleg ne játssz semmilyen szerepet, az nagyon rossz.

2016. febr. 11. 13:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert nem nyilvánítod ki finoman, hogy megdugnád őket, vonzók számodra. Helyette tökölsz, és azt érzik, hogy nem akarod őket.
2016. febr. 11. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:
És mi lenne ha önmagadat adnád? Amit leírtál, abból az jön le, hogy vmiért nem vagy megelégedve magaddal, mindig más bőrébe próbálsz bújni (vicces srác, nyomulós srác, érdeklődő srác)... És közben az aki te vagy, az elvész. Hidd el a csajok rád kiváncsiak, és ha nem futószalagon randizol, hanem mondjuk lecsökkented heti 1 lányra, akkor talán te is jobban oda tudsz figyelni rájuk. Nem akarok új szerepköri tippeket adni, azt ne is várd, komolyan találd meg magadat és a saját csajozási módszered, mert amíg ilyen tempóban kajtatod őket, addig nem jutsz semmire. (A szerelmet amúgy sem lehet kitinderezni, ha ilyen görcsösön keresed, nem találod meg úgysem.) Talán annyit tudok mondani h hallgasd meg őket, de ne csak a füleddel mint a hétórási híreket, hanem figyelj arra amit és ahogyan mondja, beszéltesd az életéről, a suliról, a munkájáról, amiről akar, ez az első legfontosabb h legyen aki meghallgat minket, még ha nem is vagyunk nagydumások, akkor is jó ha van vki akiben megbízhatunk és elmondhatunk neki dolgokat. A második, hogy úgy építgesd fel magadat, hogy tudd, a csajoknak egy dolog kell: biztonság, de a szó összes értelmében. Lelkileg, fizikailag, anyagilag, mentálisan, mindenhogy. Biztonságban érezze magát, hogy neked elmondhatja a dolgait, hogy nem neveted ki hanem komolyan veszed, hogy nem fogod átverni, nem futsz mások után mellette, nem vagy agresszív vele, hanem megvéded, esetleg ha nincs nála pénz még a kóláját is ki tudod fizetni. De először ülj le és gndold át h milyen is vagy te, mert személyiség nélkül úgy nehéz ám megtalálni a neked való lányt.
2016. febr. 12. 13:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Amugy ez az elso este mindjart sms, meg durvabb mint az elso randin csok.

Egy nonek rogton az fog lejonni belole, hogy te uristen, mar most ellenoriz hogy hol vagyok, hova megyek, mit csinalok, mi lesz ebbol kesobb, total birtokolni akar majd.

2016. febr. 12. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!