Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a probléma ha egy randinál nem jutok tovább a nőknél?
Az a baj ahogy írták is h megjátszod magad és ezt a legtöbb nő megérzi. A másik meg ez a megjátszom magam dolog,azért is lehet mert eszeveszettül keresed a párod és ezáltal megfelelési kényszered lessz. Nem önmagad leszel és ez egy normális nőnek nem kell. Ezáltal határozatlannak is tűnsz és a legtöbb nőnek igazi férfi kell,aki mellett érzi h ő egy igazi nő!
És erre a magabiztos férfi kijelentésre ne mondja senki h a mai nőknen nagy az elvárásuk...50 60éve is ilyen volt az igazi férfi. Sajna ezek a férfiak kihalófélben vannak. Természetessen nőkben is rengeteg hasonló van.
Nem lehet, hogy rosszul csókolsz? Esetleg furcsa a hangod? Én is mindenkivel lefutom az egyórás randit, (kivéve azzal, aki lebukik feltűnő hazugsággal) és mindig azt mondom, hogy nem volt rossz, akkor is, ha nem különösebben szimpi a srác(régebben mikor elutasítottam őket egyből mindegyik megkérdezte miért, és miután megmondtam ingerülten támadtak).
De fura, hogy engedik a csókot. Vagy közben, vagy utána csinálhatsz valamit rosszul. Szerintem ne írj este smst nekik, engem zavarna. Kérdezd meg egy exed, hogy szerinte hogy csókolsz.
9. vagyok
Én sem eröltetném ilyen esetben az elsö randin csókolózást.
Amúgy komolyan nem lehet megmondani. Ha ennyire nem akar összejönni, akkor talán nincs itt az ideje. És tényleg ne játssz semmilyen szerepet, az nagyon rossz.
Amugy ez az elso este mindjart sms, meg durvabb mint az elso randin csok.
Egy nonek rogton az fog lejonni belole, hogy te uristen, mar most ellenoriz hogy hol vagyok, hova megyek, mit csinalok, mi lesz ebbol kesobb, total birtokolni akar majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!