Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora probléma? (lakáskérdés)
Leginkább lányoktól kérdezném, hogy nektek mekkora probléma az/menyire zavar hha egy sráchoz nem tudnátok soha felmenni.
Egyáltalán nem szegény, nem utálják a lányt a srác szülei, de felmenni nem lehet hozzá.
Kieg
Normális, tartós párkapcsolatot feltételezve, tehát szerintem a panzió nem játszik.
Mennyi idő után lenne furcsa, amikor már zavaróvá válik?
Abszolút nem vagyok egy kombinálgatós, de egy idő után, ami lehet egy év is ha nem találkozunk minden nap, már elkezdenék gondolkodni, hogy mi a gond.
Ez a pincében lakik téma, meg hülyeség, tök otthonosan kilehet alakítani egy pincehelyiséget, én padláson lakok. Nem emeleten, hanem szó szerint a padláson. :D
Igazából én, mint lány, nem is hívnám el magamhoz addig amíg ő nem hív, szóval semmi intim kapcsolat nem lenne, de még egy együtt tv-zés sem.
Én ilyen vagyok. Vigyázok a magánterületemre és csak akkor engedek be valakit, ha megbizonyosodtam felőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!