Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félek, hogy engem is hagyni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy engem is hagyni fog! Hogyan viselkedjek vele első randin hogy ne csalódjon bennem is? 23/N

Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja ismerkedtem meg neten egy sráccal, majdnem minden nap beszélgetünk. Az elején többször írt ő rám, de mostanában sokat tanul, vizsgázik így nem szokott annyira írni. Nekem még csak egy kapcsolatom volt, ami másfél évig tartott, neki már több rövidebb, hosszabb is volt. Kicsit félek a találkozástól, hiszen eléggé zárkózott típus vagyok, sokszor zavarba jövök, és kedveset beszélek. Eddig mindig a zárkózottságom volt a probléma már első találkozásnál, senkinek nem tetszett ez. Külsőleg tetszik, edzett, ad magára szóval sok lánynak biztos bejön. Én se tartom csúnyának magam, de nincs túl sok önbizalmam, és mindig azt hiszem, hogy nem vagyok elég jó az ilyen pasiknak. Ha megerőltetem magam és igenis próbálok sokat beszélgetni, akkor érzem, hogy nem vagyok önmagam. Hogyan viselkedjek vele, hogyan legyek laza, magabiztos? Szeretnék szeretni vkit és nem szeretnék csalódni, de mi van, ha majd nem olyan lesz élőben, mint amilyennek elképzeltem? Vagy ha neki sem tetszik a zárkózottságom?
2016. máj. 13. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, tök egyszerű.

Tojni kell bele, ha első randi után nem jelentkezik többet, vagy ha nem lesz belőle semmi komoly.

Nem lehet ennek így nekiállni, hogy hú, most találkoztok, akkor hogy tartsd meg örökre...

Kicsit vegyél vissza.

Tudod, egy kapcsolat mindig két emberen múlik, akarhatsz te akármit, ha ő meg mást akar.

Mérlegelj.

Szívesen találkoznál vele? Hát találkozzatok, és kész. Érezd jól magad, és élj a pillanatban. Élvezd a randit, és ne görcsölj azon, hogy ő mit gondol vagy mit akar, csak azzal foglalkozz, hogy neked mi a jó.

Meg akar csókolni, vagy kicsit többet akar? Nem azon kell kattogni, hogy úristen, biztos csak meg akar fektetni, és biztos lelécel. Tojni bele, ha te is akarod, akkor miért ne? De ha NEM akarod, akkor csak azért ne add be a derekad, mert akkor legközelebb nem találkoztok. HA csak ennyit akar tőled, akkor akkor se találkoztok, ha megteszed.

CSAK az érdekeljen, amit te szeretnél, ami neked jó.

Lehet, hogy egy-két találkozás után azt fogod mondani, hogy basszus, hát ekkora bunkót nem hordott a hátán a föld, és alig várod, hogy lerázd, ő meg nyomulna tovább. Akkor is az legyen, amit te akarsz.

Nem lehet előre elhatározni, hogy mi lesz egy randiból, és kár is ezen kattogni. Majd alakul szépen, magától, a lényeg, hogy te azzal foglalkozz, amit te szeretnél. Ha ő nem ezt akarja, az sem baj, legalább időben kiderült.

Ugyanez vonatkozik a beszélgetésre is. Ha te csendesebb, visszahúzódóbb vagy, akkor ilyen vagy és kész. Ha így tetszel neki, fog keresni, és ha nem, akkor meg nem. Ettől még ne állj neki beszélni, mert érezni akkor a kényszeredettséget, és az se jobb. Másrészt meg alapvetően nem fogsz megváltozni, ilyen vagy, és kész.

A randin meg nem úgy kell ott lenni, hogy elég jó vagy-e neki. Pont fordítva, hogy ő elég jó-e neked!

Igenis ő is törje már magát, hogy jó legyen a randin a hangulat, kicsit oldódj, és találkozni akarj vele másodszor is.

Ne éld bele magad semmibe, ez csak egy randi. Egy kellemes program, kis kikapcsolódás egy helyes sráccal. Nem több és nem kevesebb. Nem lesz egyből kapcsolat a dologból, és nem lesz szerelem sem.

Az majd idővel kialakul.

A csalódás egy elég relatív dolog, mindig ahhoz viszonyul, mit vársz előre. Ha túl sokat, akkor mindenképp csalódni fogsz.

Egyébként abba sem kell belehalni, ha nem jön össze, leporolod magad, és tovább mész.

Nem ezen az egy találkozáson múlik az életed.

Sőt, lehet hogy tíz első randi után találkozol egy olyan pasival, akivel szívesen randiznál másodszorra is.

Nyugodj meg, ha nem lennél neki elég jó, nem hív el randira. De téged hívott el, és nem a többi csajt, akinek tetszik. :)

Lehet, pont a csendes, szelíd lányok az esetei, akik végighallgatják a monológjait. :)

Indulj ki ebből.

2016. máj. 13. 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:
A párkapcsolat már csak ilyen. Ha beszélgetni se tudtok, nem adja magát a helyzet, és kényszeredettséget érzel ebben is, akkor sajnos hiába az eseted, nem vagytok 1 szinten. Egyébként neked nem önbizalom problémád van, inkább csak az a baj hogy eleve frusztrál téged a különbség ami köztetek van az ő javára. Én fiú létemre egyszer eset meg velem, hogy olyan lánnyal ismerkedtem akit a szülei nagyon fogtak, értsd úgy hogy komoly jövőt láttak benne, már 12 évesen nyelvvizsgát szerzett, és 16 évesen FRANCIAORSZÁGI osztálykirándulásokat szervezett az iskola amibe járt, mert pénzes szülők nyomták be oda a gyerekeiket. Szóval volt mire irigykednem, és ez engem zavart sajnos, de a végén nem emiatt nem jutottunk el a kapcsolatig, hanem azért mert a csaj azt hitte rólam hogy nagyon tapasztalt vagyok (érsd úgy azokban amiket csinál az ember egy kapcsolatban) és ő meg tapasztalatlan, hisz fiatal.
2016. máj. 13. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Legyen csók mindenképpen az első találkozón. Ezzel hatalmas jelet küldenél neki jó értelemben
2016. máj. 13. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
"még csak egy" kapcsolatod volt? Te arra mennél ha lehetne hogy minél több legyen?
2016. máj. 13. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt túlizgulni,vagy bejöttök egymásnak,vagy nem.
2016. máj. 13. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!