Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon elrontottam a randit? 23F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam a randit? 23F

Figyelt kérdés

Végre randira hívtam egy lányt az egyetemről, aki régóta tetszik, elfogadta. Láttam rajta, hogy elég feszült, én is az voltam, rajtam is látszott. De szimpatikus, okos és számomra nagyon vonzó nő. Kicsit félénk, visszahúzódó, de ez az erotikus kisugárzását csak megnöveli. ( a legváratlanabb pillanatokban elég pimasz és olyan huncut pillantása van, hogy...hajjj...) Egészséges férfiként közelebbről is megismerkedtem volna vele már most.

De véletlenül elszóltam magam ezzel kapcsolatban és kicsit, úgy vettem észre, megijedt.

Ma felhívtam és hosszabban beszélgettünk, azt mondta, csak meglepte a dolog, hogy ilyen nyíltan/nyersen mondtam ezt. Félek, hogy most azt hiszi, csak meg akarom fektetni.

Túl korán mondtam neki, hogy kívánom?

2017. jan. 21. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fa¶ina,még lehet,megbocsájt
2017. jan. 21. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túl korán. Nagyon sok srác követi el ezt a hibát, ami nem feltétlen mindig tudatos.

Nem szabad ezzel nyitni. Mi nők is gondolunk erre-arra, de mindennek megvan a helye/ideje/rendje.

Kedvesnek,figyelmesnek kell lenni. Érdeklődni felőle. Kimutatni, hogy számít, hogy fontos. Nálam ez a recept. N

2017. jan. 21. 22:25
 3/6 anonim válasza:
Szerintem még vissza tudod fordítani a dolgot. Hívd fel, kérj tőle elnézést és mondd meg, ez azért történt, mert Te túlságosan őszinte ember vagy es neki olyan szexualis kisugarzása van,amit nem lehet nem észrevenni. De ígéred, hogy ezt legközelebb nem hozod szóba és hívd el moziba.
2017. jan. 22. 01:27
 4/6 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Ha a nő kiakad ettől annyira, hogy megszakadjon vele a dolog, akkor annyit is ért a dolog. Nem illetek össze. Minek magyarázkodni emiatt? Férfi vagy, kifejezted amit akarsz.

Én simán elmondom a nőknek hogy most éppen feláll pl, vagy bármilyen erotikus gondolatot. Persze úriember módjára. Ezt imádják.

Kicsit fura lehetett ahogy mondtad, valószínűleg nem volt előjele úgymond. Ezért lepte meg.

2017. jan. 22. 07:49
 5/6 anonim ***** válasza:
3snak van igaza. Lassits egy kicsit a tempon, bar ha utana is hosszasan elbeszelgettetek, akkora gond nem lehet. Igen, ferfi vagy, kifejezted, kicsit koran, de ha odafigyelsz ra, erdeklodsz felolle, minden jo kisülhet belolle. Nyugi!! 29f
2017. jan. 22. 09:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Elmagyaráztam neki tegnap a helyzetet, azt hiszem, jól vette.

Ma nem írtam rá, nem tudom, sok lennék-e neki.

Tolakodás lenne minden nap ráírni?

2017. jan. 22. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!