Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elrontottam a randit, meg sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam a randit, meg sem tudtam szólalni, azóta nem nagyon beszélünk. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
nagyon szimpi a srác, csak leblokkoltam és úgy éreztem bármit is mondanék az hülyeség lenne. bocsánatot kértem tőle, de azóta kicsit fura az egész, nem nagyon beszélünk.
2015. máj. 30. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez így elég kevés... Mit csináltatok a randin? Ő sem beszélt? Azért válaszolgattál, ha kérdezett és mondtál néha-néha valamit, vagy tényleg ültél mint egy kuka és max néha igen-nem...?
2015. máj. 30. 17:46
 2/9 A kérdező kommentje:
moziban voltunk. próbált beszéltetni előtte, utána, kicsit közben is, de aztán egy idő után feladta szerintem. olyanokat mondott igaziból amire nem nagyon tudtam értelmesen reagálni. ez volt egy hete, azóta nem nagyon dumáltunk
2015. máj. 30. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert miket kérdezett, amire nem tudtál semmit mondani ?o.O
2015. máj. 30. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez elúszott szerintem...
2015. máj. 30. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért rég rossz ha valaki moziban randizik elsönek. Nem tudhatod hogy a partner szerete film közben beszélni, stb..:/
2015. máj. 30. 18:26
 6/9 anonim válasza:
Mondd el neki mi történt legutóbb, és azt is mit érzel iránta. Most már tényleg semmit sem veszíthetsz.
2015. máj. 30. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Erre csak ő tud válaszolni. Beszélj vele és mondd el neki őszintén, hogy mi történt.
2015. máj. 30. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Moziba menni első randin bakker... alkalmatlan helyszín beszélgetéshez. Később oké de kezdésnek.

Vagy őszintén beszélsz vele erről, hogy mit érzel vagy leves mert ő meg lehet hülyeségeket gondol, hogy Neked nem jött be ő.

2015. máj. 31. 00:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem meg hagyd tovább menni.

Legközelebb előbb gondolkozol.

Szerinted melyik a rosszabb??? Ha ülsz mint egy tuskó, és kellemetlenné teszed az egész találkát, vagy ha 2-3x mondasz valami butaságot? Amit tuti, hogy nem is mondtál volna.

Kérlek ne becsüld ennyire le magad. ez teljes mértékben egészségtelen, és megengedhetetlen.

Először legyél önmagad oszlopa, szeresd meg magad, és bízz magadban. Amíg ez nincs meg mit gondolsz mivel fogsz pasit felszedni?

2015. máj. 31. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!