Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam a randit van még vissza út?
Nem vagyok egy szépség egy éve nem voltam nővel és egy csinosabb nővel randiztam. Nagyon felizgultam rá és nem bírtam magammal és 10 perc után csókolózni kezdtem vele ő tolt el az igaz de csak azt hittem hogy játszik a kicsi de mikor abba hagytam ideges lett hogy na jó ezt hagyjuk és elment.
Mit írjak neki hogy kérjek bocsánatot
Kell nekem ez s lány. Amúgy internetről, ismerem első randi volt
Jo ramasztal szegenyre. De o nem tolt el magatol rogton?
Rairhatsz, vesziteni valod nincs.
nem tartod magad szépnek....internetről mégis szereztél egy jó csajt....ezt nem tartottad már akkor gyanúsnak?
mondok egy sajna tök reális verziót mi van valójában a háttérben: jó csajok kevésbé jó fiúkkal elmennek randizni szó szót követ és a nő egyszercsak kidurrantva a lufit közli hogy szívesen találkozik a továbbiakban is veled....10000ft/alkalmanként!
Ezt egy ismerősömtől hallottam aki így járt(megjegyzem tényleg ismerős nem magamról beszélek hiszen anonimitásban vagyok eleve itt az oldalon szal miért tagadnám)
naszóval úgy cuppanhattál rá hogy nem fizettél még semmit és ekkor már késői és röhejes lett volna beadagolnia hogy mi is volt a terve igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!