Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez jó randizós szettnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó randizós szettnek?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jan. 20. 12:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%

50 kilós nőként írom, de a lány a fotón nagyon csini és nagyon szép arca van.

Jó ez a szett. Nagyon is jó. Nem kell kipakolni első randin, főleg ha délutáni, kora esti a tali.

2017. jan. 20. 12:29
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem jó lesz.

F34

2017. jan. 20. 12:35
 13/23 anonim ***** válasza:
18%
En vagy a nacit, vagy a folsot szolidabb szinure cserelnem. A lila meg a turkiz egy kicsit uti egymast, bar nem veszes. A naci tul feszes, elonyosebb lenne egy picit lazabb fazon. A hajad gyonyoru, a smink is, bar a ruzs sok. A nyaklanc is helyes. De ez egy szubjektiv velemeny egy 36 eves notol, magadnak kell, hogy tetssz.
2017. jan. 20. 12:40
 14/23 anonim ***** válasza:
10%
Ja lehet, h a naci nem is turkiz, csak sima farmerkek? Akkor nem szoltam!
2017. jan. 20. 12:41
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok.

Nyilván mindenen lehet javítani, de feltehetően a randi partnert sem stylist fogja segíteni.

Szóval szerintem nagyon jó így is.

De látom, itt már többen adtak apró tanácsokat, amitől még jobb lenne. Ezekkel egyetértek:

A nadrág lehetne sötétebb a felső színe miatt, és picit bővebb. De ezek már apróságok.

A nyaklánc szerintem nagyon jó, pont követi a felső kivágását.

A rúzs szerintem jó. Lehet, erős, de nincs túlsminkelve a szeme, és illik a sötét hajához.

Egy apró tanács, ha van testszínű melltartód, inkább azt vedd fel, mert eléggé átlátszik.

De ezek már csak kekeckedések.

2017. jan. 20. 13:00
 16/23 anonim ***** válasza:

#2-nek igaza van...

A "mellbedobós" változattól tényleg sokkal jobb, sőt szerintem csinos...

De, ha ennyire szereted magad mutogatni, miért nem nyitsz egy blogot magadnak vagy bármi mást? Esetleg menj a "Szépség és divat" kategóriába...mert, így, tényleg szánalmas, amit csinálsz...

2017. jan. 20. 13:15
 17/23 A kérdező kommentje:

2 db képet feltöltöttem, hogy melyik ruházat lenne a megfelelőbb, ha ez szánalmas, akkor szánalmas vagyok és nem érzem a jelzőt sértőnek, ha csak ennyit kell érte "tenni".

A segítő válaszokat pedig köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok. :)

2017. jan. 20. 13:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Csinos vagy és a szerkó is tetszik, viszont ez a beállás nem szerencsés, mert olyan hatást kelt, mintha épp majd be pisilnél...:)
2017. jan. 20. 13:29
 19/23 anonim ***** válasza:
Akkor igen sok bepisilos model lehet a divatvilagban.
2017. jan. 20. 13:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Muti a masik szerkot, nem talalom azt a kerdest!
2017. jan. 20. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!