Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 kilós nőként írom, de a lány a fotón nagyon csini és nagyon szép arca van.
Jó ez a szett. Nagyon is jó. Nem kell kipakolni első randin, főleg ha délutáni, kora esti a tali.
#11 vagyok.
Nyilván mindenen lehet javítani, de feltehetően a randi partnert sem stylist fogja segíteni.
Szóval szerintem nagyon jó így is.
De látom, itt már többen adtak apró tanácsokat, amitől még jobb lenne. Ezekkel egyetértek:
A nadrág lehetne sötétebb a felső színe miatt, és picit bővebb. De ezek már apróságok.
A nyaklánc szerintem nagyon jó, pont követi a felső kivágását.
A rúzs szerintem jó. Lehet, erős, de nincs túlsminkelve a szeme, és illik a sötét hajához.
Egy apró tanács, ha van testszínű melltartód, inkább azt vedd fel, mert eléggé átlátszik.
De ezek már csak kekeckedések.
#2-nek igaza van...
A "mellbedobós" változattól tényleg sokkal jobb, sőt szerintem csinos...
De, ha ennyire szereted magad mutogatni, miért nem nyitsz egy blogot magadnak vagy bármi mást? Esetleg menj a "Szépség és divat" kategóriába...mert, így, tényleg szánalmas, amit csinálsz...
2 db képet feltöltöttem, hogy melyik ruházat lenne a megfelelőbb, ha ez szánalmas, akkor szánalmas vagyok és nem érzem a jelzőt sértőnek, ha csak ennyit kell érte "tenni".
A segítő válaszokat pedig köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!