Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/23 anonim válasza:
Csini vagy! Nagyon szep az arcod es a hajad *.* (no vagyok btw)
2/23 anonim válasza:
A múltkori szerelésedtől már valóban sokkal jobb, ha tényleg ez a kérdésed...
De, ha, csak magadat mutogatni jársz ide...Szánalmas!
4/23 anonim válasza:
Atlagos. Mindenki ilyesmiben rohangal. De egyebkent teljesen megfelelo, ha nem kioltozos helyre mesz.
5/23 anonim válasza:
Nem akarnék olyan lánnyal randizni, aki ilyen kérdéseket tesz fel a GYK-n :D
6/23 anonim válasza:
A lila helyett lehetne kevésbé "színes".
8/23 anonim válasza:
Teljesen jó, főleg ha a jeges úton nem fogsz csúszkálni a csizmában, ha elmentek sétálni.
Annyit változtatnék rajta, hogy a felső lehetne picit hosszabb, mert így nem a legelőnyösebb helyen vág ketté, és a láncot cseréld le egy lógósabb darabra, ami sokkal hosszabb, az nyújtja az alakot. Ez inkább csak a nyakadat teszi tömzsivé.
10/23 anonim válasza:
Miert kell ilyen bunkonak lenni? Nekem mindig a vekony lanyok tetszettek, de Kerdezo kifejezetten szep! Kivancsi vagyok a sok bunko hozzaszolo mit tud felmutatni. En egy szeparcu lanyt latok, hosszu hajjal, aki apolt es tiszta ruhakban van. Szerintem jol nezel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!