Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "randizik" velem, ha tudja hogy nagy a távolság? Randi ez egyáltalán? Mit szeretne tőlem?
Van egy srác ismerősöm, akivel a napokban elkezdtünk irogatni egymásnak.
Mr 1hete dumálunk, szinte egész nap-ha időnk engedi, és általában Ő ír rám.
Érdeklődik...ha leáll a beszélgetés kérdezget, szóval elég érdeklődő irányomban.
De nem igazán értem mit "szeretne" hisz: Ő külföldön él, és csak pár havonta utazik haza.
De már megbeszéltük, hogy jövőhéten amint hazajön összefutunk egy kávére, és egy mozira is elhívott.
Nem tudom,hogy ezek randinak tekinthetőek-e de nem értem,hogy mit "akar" tőlem, ha Ő kint én pedig itt élek Magyarban.
Egyéjszaka kizárva, annak ellenére hogy most kezdtünk ennyire dumálni, műár régről ismer, tudja hogy nem az én stílusom az egyéjszakas, és szerintem mondani sem merné :D
23L és 26F
szerintem már most az elején tisztában van vele,hogy ez hülyeség :D
Jó pasi, de nem a kimondott esetem.
Várni meg főleg nem fogok rá :DDD
Nem a középkorban élünk,hogy csak lóháton meg gyalog lehet közlekedni.....
Leirásodból és abból ,hogy azért évente többször is hazajön arra következtetek,hogy azért nem az Usa-ban él...hanem 1000-2000 km-n belül.
Repülővel 2000km 2 óra..azért ez nem akkora távolság.Ha kifogod,nagyon olcsón is lehet utazni.
Én pl.egyszer 678 Ft-t utaztam el angliába repülővel :)
Az egyik légitarsaság szokott ilyenekt csinálni,hogy 1-2 ilyen jegyet meghirdet néha :D
Na de nem erre kell alapozni,de tényleg viszonylag olcsón ki tudsz menni vagy tud jönni ő.
Vagy ha ugy alakul kimehetsz te is oda...több jövőd lenne idekint neked is mint otthon.
De ha ilyen a hozzáállasod akkor inkább mond meg a srácnak és hagyjátok békén egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!