Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért "randizik" velem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "randizik" velem, ha tudja hogy nagy a távolság? Randi ez egyáltalán? Mit szeretne tőlem?

Figyelt kérdés

Van egy srác ismerősöm, akivel a napokban elkezdtünk irogatni egymásnak.

Mr 1hete dumálunk, szinte egész nap-ha időnk engedi, és általában Ő ír rám.

Érdeklődik...ha leáll a beszélgetés kérdezget, szóval elég érdeklődő irányomban.

De nem igazán értem mit "szeretne" hisz: Ő külföldön él, és csak pár havonta utazik haza.

De már megbeszéltük, hogy jövőhéten amint hazajön összefutunk egy kávére, és egy mozira is elhívott.

Nem tudom,hogy ezek randinak tekinthetőek-e de nem értem,hogy mit "akar" tőlem, ha Ő kint én pedig itt élek Magyarban.

Egyéjszaka kizárva, annak ellenére hogy most kezdtünk ennyire dumálni, műár régről ismer, tudja hogy nem az én stílusom az egyéjszakas, és szerintem mondani sem merné :D

23L és 26F

2017. jan. 19. 13:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Mert a kozelebb elo noknek nem kell, ezert rad esett a valasztasa.
2017. jan. 19. 13:03
 2/13 A kérdező kommentje:

eddig azt gondoltam, hogy rendben: meghívott egy kávéra és utána egy mozira is..és majd előtte pár nappal egyeztetünk üzenetben és ennyi.

De nem... este ha elköszönök Tőle hogy megyek aludni, akkor is ír éjjel hogy pl. most végzett a melóban..vagy csak küld egy fotót az estéjéről..vagy a munkahelyéről hogy épp mi a helyzet odabent. :)

Meg ha én köszönök el, másnap akkor is Ő jelentkezik és ír rám facen.-érdekes :))

Meg amit furcsálltam és jót mosolyogtam rajta: POÉNBÓL küldtem neki egy ruháról képet, hogy ott külföldön tuti lehet ilyet venni, hozzon nekem (de tényleg vicc volt, meg smileyt is irtam a végére) és küldte a telefonjának a képernyőfotoját,hogy megnyitotta az ebay-t de sajnos nem talált ilyen ruhát :D

Komolyan a kedvemben járna? :D

2017. jan. 19. 13:04
 3/13 A kérdező kommentje:

1# nem hinném-nagyon sok magyar csajszi van kint körülötte, szerintem lenne miből válogatnia.

Plusz az angol is jól megy neki-angol lányt is találna :)

ráadásul emberek között dolgozik, ott meg sok csaj megfordul

2017. jan. 19. 13:06
 4/13 A kérdező kommentje:

amit nem értek, hogy

tegyük fel:

oké találkozunk...őrült jól érezzük magunkat...esetleg tetszünk egymásnak... ott van a tűz...és utána?

Nem gondol bele abba,hogy esetleg ennek nincs jövője és rossz lesz elválni, ha másnap megy ki vissza külföldre???

2017. jan. 19. 13:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Biztos visszamegy?
2017. jan. 19. 13:09
 6/13 A kérdező kommentje:

persze! kint él, kint van a melóhelye. tudom hogy egy ideig nem akar hazaköltözni- Ő maga mesélte.

Most is csak 4napra jön haza-ezidő alatt tudunk találkozni ,innen jött a kávé a részéről.

Utána már csak tavasszal jön haza aztán meg nyáron.

Nem tudom minek gondoljam ezt a találkát.

Randi vagy nem az?

2017. jan. 19. 13:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Hatha Angliaban el (leirasodbol az jott le), vagy mas konnyen megkozelitheto helyen, akkor manapsag ez mar nem olyan athidalhatatlan problema, plane ha valami nagyon megfogta ot benned.
2017. jan. 19. 13:39
 8/13 A kérdező kommentje:

utolsó köszi :)

nos az biztos hogy nagyon várom a talit :)

És igyekszem a legjobb formámat hozni

2017. jan. 19. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Az írásodból ítélve inkább hagyd szegény srácot.

Lehet bejössz neki, de neked oltári nagy gond a távolság. Felejtsd ezt el.

Mellesleg ezt neki is írhatnád, ilyenkor is "felnőtt" embernek kellene lenni!

2017. jan. 19. 13:45
 10/13 anonim ***** válasza:
De sok irigy kiábrándult roszmájú van itt. Nem a távolság a lényeg hanem az érzés. De ezt a sok megmondo majom nem tudhatja. Milyen mikor elvisznek többezer kilométer távolságra, ahol 10-15 évet kell dolgoznod, év egyetlen reményed egy kép a párodról. Akik ilyeneket beszólnak, hogy ne törődj vele és stb, hagyd figyelmen kívül. Akkor se igen lenne súrlódásmentes tartós kapcsolata ha az utca végén laknának...
2017. jan. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!