Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat lenne az, ha 1-1.5 órát kell utazni, hogy lássátok egymást?
Nem tök mindegy?
De ha számodra ez akkora probléma, hogy már azon filózol, hogy másfél órányi utazás távkapcsi-e vagy sem, akkor számodra nem is a társad a fontos!
Neked nem érdemes, csak ha a másik fél 5 percnyire van tőled!
Nálunk 200 km van, ez 4 órányi út, félúton tali minden héten, ha jó, akkor egymásnál, és márciusban leszünk 4 évesek, tavasszal összeköltözünk!
3
Így van. Én azt sem bírom ki ha a másikkal nem élünk tartósan egy városban, nem tzdunk heti többször találkozni vagy 20-30 km-nél távolabb élünk tartósan egymástól.
Ergó egy szar ember vagyok. Már elfogadtam
Ez, mindig a két embertől függ. Közöttünk, 60 kilométer volt. Ettől függetlenül, napi, minimum, 6-8 órát együtt voltunk, vagy többet.
Azért, 20 kilométer is lehet sok. Nincs jármű, tömegközlekedés, minimális idő lenne találkozásra.
Ezt, nektek kell tudni, látni, hogy és mit lehet megoldani.
kibeszélt rólad ember? a kérdezőnek írtam a válaszomat, nem neked!
de ha magadra vetted, az már a te problémád, nem az enyém! :)
De nem érted azt szmájli, hogy amit írsz az itt mindenkinek szól, mert masok is látják?
A kérdezőnek azt mondtad hogy ha ő X esetben valamit valahogy csinál akkor neki nem fontos a párja. De ezt csak a kérdezőre érted? Vagy ha én mondanám ugyanazt amit a kérdező mondott, akkor nekem ugyanarra már mást írnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!