Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az erdélyi magyar pasikról? Különböznek a magyarországi pasiktól?
Elsősorban gondolkodásmódra, magatartásra, szokásokra lennék kíváncsi. Van itt olyan lány/ nő aki párkapcsolatban élt erdélyi magyar férfival?
Nekem úgy tűnik picit különböznek a Magyarországon élőktől.
Azért érdekelne mert nagyon tetszik egy ilyen srác, bár nem szeretnék távkapcsolatba keveredni.
A válaszokat előre is köszönöm. 24/l
# 2/2
A parasztosabb alatt mit kell érteni egész pontosan?
6-os:Hát ezen behaltam :DDDDDDD
Amúgy az utolsó exemnek az apai mamája erdélyi volt és ő azt a tipikus székelyes kinézetet örökölte.Sötét barna haj,barna szem,magas termet.Imádta Erdélyt,vele együtt a mamát is,akit azóta Isten nyugosztaljon!Annyiból "parasztosabb",hogy ízesebb a beszédje és jobban benne vannak a hagyományos szerepek.Na meg hímsovinisztább volt annál,mint amit megszoktam.Rajta kívül csak két nőt ismerek,akik erdélyiek,de róluk is csak annyit tudok elmondani,hogy sokkal szívósabbak és kitartóbbak a magyarországi magyaroknál,nem utolsó sorban nagyobb szájúak.De ez vonatkozhat másra is,származásról függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!