Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Távkapcsolat lenne az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat lenne az, ha 1-1.5 órát kell utazni, hogy lássátok egymást?

Figyelt kérdés

2017. jan. 1. 18:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad, hogy mivel utazol. Nem mindegy, hogy 1.5 óra autózás, vagy biciklizés. :D

Gondolom autóra/tömegközlekedésre gondolsz.

Visszatérve a kérdése oda-vissza 2-3 óra utazás, tehát igen, ez távkapcsolat.

2017. jan. 1. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez már az, igen. Elvégre elég nagy földrajzi távolság van köztetek.

Nem tudtok napi szinten találkozni, egy vagyon elmegy az utazgatásra, és főleg online tudtok kapcsolatot tartani.

Pont úgy távkapcsolat, mintha 1000 km-re lakik, csak picit sűrűbben tudtok találkozni.

2017. jan. 1. 19:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én nézőpontomból az a távkapcsolat, amikor min 100 km (ezt ne ilyen halálpontosan vegyétek, hogy a 99 km már nem távkapcsolat) van köztetek, inkább neten/telefonon beszélgettek, és a személyes találkozókat nagyon nehéz összehozni a távolság miatt.

Az sem mindegy hogy az a 1-1,5 óra utazás mivel történik. Pesten is telhet ennyi időbe eljutni A-ból B-be akár gyalog akár tömegközlekedéssel és mégsem lehet távkapcsolatnak mondani mert egy köpésre laktok egymástól. De bármelyik városon belül is telhet ennyibe az út, nem is igazán a km számít.

Én pl a várostól 10 km-re lakom, de ígyis van hogy 1 óra bejutni mert a busz minden egyes bokornál megáll. De szerintem ennyi utazás (ha van bérlete vagy pénze benzinre) simán megéri a szerelemért:D

2017. jan. 2. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!