Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan nő akit zavarna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő akit zavarna ha az első randevúra nem egyedül mennék? F25

Figyelt kérdés
Az egyik lány barátnőmet is vinném, aki nagyon fontos számomra. Ő egyébként nagyon jó emberismerő, talán még fel is dobja a hangulatot. Soha nem volt és nem lesz köztünk semmi, ezt előre bocsájtom. Csajok,Ti hogy reagálnátok? El tudnátok fogadni a szitut?

2017. jan. 13. 17:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Csak olyan nő van. Randin a másikat akarom megismerni, nem pedig nézni ahogy az egyik barátjával cseveg.

Ha olyan mint a testvéred akkor vidd el az öcsédet is, sőt anyut és aput is, az úgy családias...

Amúgy egy filmben vicces jelenet lenne, főleg ha a két csaj nagyon egyhangon pendül és rögtön legjobb barátok lesznek vagy szimplán leppatintják a srácot és hazamennek dugni.

2017. jan. 13. 22:53
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég! Nincs olyan nő, akit ez ne zavarna!

Engem még akkor is zavarna egy harmadik fél, ha férfi az illető. Nemhogy egy nő...

A randi lényege, hogy ti KETTEN megismerjétek egymást. Nem az, hogy egy harmadik, független fél zsűrizze az eseményeket...

Én ha egyáltalán megtudnám, hogy egy lánynak minden egyes apró részletet kitereget a férfi, akivel randizgatok, már akkor megszakítanám vele a kapcsolatot. Nem két emberrel akarom élni a magánéletemet, csak egyel, aki nem beszél ki a hátam mögött senkinek!

2017. jan. 14. 12:24
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

"Neki rendben van teljesen, mert én is segítettem neki egy pár hülye gyerek lerázásában akik nem tudták merre hány méter. "

Az tök más lerázni valakit, mint felszedni valakit... Eddigi kapcsolataid is így kezdődtek? (Vagy nem is voltak...?)

2017. jan. 16. 16:05
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eszembe nem jutna ilyesmi, borzasztóan illetlen dolog.
2017. nov. 2. 21:00
 35/35 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

Az elsőre ne!

A 2-3-4-re talán...

2021. júl. 18. 04:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!