Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő akit zavarna ha az első randevúra nem egyedül mennék? F25
Csak olyan nő van. Randin a másikat akarom megismerni, nem pedig nézni ahogy az egyik barátjával cseveg.
Ha olyan mint a testvéred akkor vidd el az öcsédet is, sőt anyut és aput is, az úgy családias...
Amúgy egy filmben vicces jelenet lenne, főleg ha a két csaj nagyon egyhangon pendül és rögtön legjobb barátok lesznek vagy szimplán leppatintják a srácot és hazamennek dugni.
Te jó ég! Nincs olyan nő, akit ez ne zavarna!
Engem még akkor is zavarna egy harmadik fél, ha férfi az illető. Nemhogy egy nő...
A randi lényege, hogy ti KETTEN megismerjétek egymást. Nem az, hogy egy harmadik, független fél zsűrizze az eseményeket...
Én ha egyáltalán megtudnám, hogy egy lánynak minden egyes apró részletet kitereget a férfi, akivel randizgatok, már akkor megszakítanám vele a kapcsolatot. Nem két emberrel akarom élni a magánéletemet, csak egyel, aki nem beszél ki a hátam mögött senkinek!
"Neki rendben van teljesen, mert én is segítettem neki egy pár hülye gyerek lerázásában akik nem tudták merre hány méter. "
Az tök más lerázni valakit, mint felszedni valakit... Eddigi kapcsolataid is így kezdődtek? (Vagy nem is voltak...?)
Az elsőre ne!
A 2-3-4-re talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!