Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő akit zavarna ha az első randevúra nem egyedül mennék? F25
Ne haragudj, de ez még viccnek is rossz... ennyire önállótlan nem lehet valaki, hogy egy randihoz is segítség kell, mer' ő milyen jó emberismerő. És akkor mi van? Ha majd gyereket szeretnél, ahhoz is a barátnő áldását kéred majd? Gondolom ez a tipikus lánybarát eset, amikor az illető harmadikként részt vesz a kapcsolatban - hozzá szaladsz az első konfliktusnál, ő mindig mindenben segít, milyen szipiszupi, hogy női szemmel lát dolgokat, satöbbi... ha pedig a párod kinyögné, hogy neki sz..r érzés, hogy hárman vagytok a kapcsolatban, ő lenne a sz..r, és kapásból a "hugicát" választanád.
Elhiszem, hogy ő csak barát, meg olyan, mintha a testvéred lenne, satöbbi, de ha ennyire nem bírod nélküle, mégiscsak érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy összejöjjetek... komolyan. Ugyanis ez, hogy már a randira is elvinnéd, ne haragudj, de abnormális. Ja, amúgy ő mit szól hozzá? Csak mert ha bármelyik férfi barátom/ismerősöm ilyesmire kérne, simán kiröhögném.
Ilyen körülmények között, a randialanyod, meg közted se lesz semmi, ezt én bocsájtom előre. Úr Isten öregem ! Könyörgöm, ne csináld !xD
30/f
Én inkább úgy kérdezném, hogy "Létezik-e olyan nő, akit nem zavar?"
A válasz pedig "Nem". Normális nő ebbe nem megy bele... nagyon gáz, hogy ez komolyan megfordult a fejedben. Vidd inkább anyukádat, ennél még az is jobb. xD
14-es, Neki rendben van teljesen, mert én is segítettem neki egy pár hülye gyerek lerázásában akik nem tudták merre hány méter.
De hangsúlyozom, mi nem vagyunk összenőve, viszont mindent megosztunk egymással, mint a testvérek.
Értem, hogy a többségnek nem jön be, azt hittem a bátor lányok még izgalmasnak is találnák, de akkor nem erőltetem.
Ezek szerint tényleg bölcsebb, ha nem viszem magammal.
Engem zavarna, mert azt hinném, hogy csak barátságot akarsz. Az első csóknál is ott lenne a barátnőd? :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!