Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan nő akit zavarna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő akit zavarna ha az első randevúra nem egyedül mennék? F25

Figyelt kérdés
Az egyik lány barátnőmet is vinném, aki nagyon fontos számomra. Ő egyébként nagyon jó emberismerő, talán még fel is dobja a hangulatot. Soha nem volt és nem lesz köztünk semmi, ezt előre bocsájtom. Csajok,Ti hogy reagálnátok? El tudnátok fogadni a szitut?

2017. jan. 13. 17:49
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
20-as nem lenne dehogy. Nem kellene ennyire felfújni az egészet és belevetíteni egy csomó mindent ami nincs ott. Végül is csak megkérdeztem, még nem történt meg.
2017. jan. 13. 18:47
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
És a "Hozzád vagy hozzám?" kérdés után is velünk tartana? Jó móka lenne...:D És mit csinál amíg mi smárolunk? Figyel és jegyzetel? :D Hát esküszöm érdekel milyen egy ilyen randi, én is veletek mehetek? Már ez az egy ember nem oszt nem szoroz gondolom...:P
2017. jan. 13. 18:50
 23/35 anonim válasza:
100%
Elképesztően zavarna, második randira már sehogy nem mennénk....
2017. jan. 13. 18:56
 24/35 A kérdező kommentje:
Szerintem ti túlproblémázzátok a dolgot, de nem is ragozom tovább.
2017. jan. 13. 19:03
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha előre tudnám, el se mennék a randira, ha ott derülne ki, azonnal sarkon fordulnék. És nem azért, mert nem vagyok bátor, vagy belevaló, hanem mert egyszerűen nem illik. A randi két emberről szól, gondolom annak te se örülnél, ha a nő vinné a bátyját, aki minden lépésedet és szavadat figyelné. :)
2017. jan. 13. 19:21
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezek szerint Téged abszolút nem zavarna, ha vinném a gyerekkorom óta meglévő (természetesen férfi) barátomat, hogy csöndben lemeózzon, h elég jó vagy-e...? xD

Amúgy itt még csak nem is azon van a hangsúly, hogy az illető barát nőből van (persze ront a dolgon), hanem maga a tény abszurd, hogy te az első randira hoznál egy harmadikat, azzal a nyilvánvaló céllal, hogy megnézegessen magának, és eldöntse, hogy elég jó vagyok-e neked (ill. ezesetben nektek xD). Nem érzed, hogy ez mennyire gáz?

Mindenesetre jól tetted, hogy megkérdezted egy anonim fórumon, mielőtt ilyesmire vetemednél, de azért ne mi legyünk már a hülyék, meg "túlagyalósok", amiért megmondtuk, hogy ne, sőt, azt is, hogy miért ne...

2017. jan. 13. 19:24
 27/35 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Anyukádat nem akarod hozni? Az anyukák rendszerint jobban kedvelnek, mint a lányhaverok :D
2017. jan. 13. 20:38
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Leírta itt valaki a legfontosabbat: a randipartnereddel akár az ő legbensőbb dolgairól is eshet szó, amit senki sem akarna egy harmadik ember orrára kötni. Én férfiként szó nélkül fordulnék sarkon, ha rájönnék, a lány nem poénból mondta, hogy most a mellette lévő srác végigüli velünk a randit.
2017. jan. 13. 20:56
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Egész este a barátnőddel flörtölnék. xD
2017. jan. 13. 22:28
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Adok egy tanácsot teljesen ingyen és bérmentve. Sokadik randira simán el lehet vinni ezt a legjobb barátnőt bemutatni vagy közös programot szervezni vagy bármi, amikor már félig-meddig ismered a randipartnert, kezdesz is érezni valamit, de még nem annyira komoly a dolog, hogy sokáig tartson kiheverni ha szakítás lenne a vége, mert pl a jó emberismerő barátnőd közli, hogy az illető aranyásó, kétszínű vagy hasonló.

Az első randi nem mindig végződik pozitívan. Nem kell oda még egy harmadik ember is.

2017. jan. 13. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!