Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 éves egyetemista vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves egyetemista vagyok, meg sosem volt normális barátnőm, szűz vagyok. Várjak az igazira vagy adjam fel?

Figyelt kérdés
Számomra a tökéletes lány érintetlen, kedves, megbízható, akivel egyszerre veszítjük el a szuzessegunket, mint valami regenyben. Nekem ez nagyon alomszeru lenne. Viszont ebben a korban nagyon keves olyan csinos lany van, akinek meg sohasem volt baratja, nem tudom ram fog-e talalni. A barataim altalaban mindig csodalkoznak, ha kiderul nem volt meg baratnom, mert szerintuk siman lehetne. Szerintem is, de flortnel nem.tudok tovabb menni, .amikor megtudom hogy 19 eves es volt 4 baratja. En ilyen lannyal csak jatszani tudnek. Valahogy fogadjam el a helyzetet es menjel bele egyejszakasokba vagy megeri turelmesnek lenni?
2017. jan. 10. 15:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Valóban nem a legjobb példa amit írtam, ezt tudtam előre és ezért is írtam elé amit írtam. Valóban nem jó már csak azért sem, mert az ember lélekben közel sem azt éli meg egy autó vásárlásánál mint azt amikor a szerelmével életében először leveti mindenét.

És még a nem szűz nővel való együttlét is ritkán egyeztethető össze egy autó vásárlásával.

2017. jan. 10. 17:04
 22/27 anonim ***** válasza:
Ide írni fogok! ;)
2017. jan. 13. 03:22
 23/27 anonim ***** válasza:
De már csak holnap. :D
2017. jan. 13. 23:59
 24/27 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, nagyon cuki. Tényleg, jobb szót nem tudok rá írni. Nekem tizenévesen voltak ilyen álmaim, pedig én nő vagyok és túl sok romantikus filmet néztem. Aztán az első pasinak el se mondtam, hogy szűz vagyok, pedig tudtam, hogy ő is az, mert egyszerűen cikinek éreztem, hogy az vagyok. Szerintem ez túl van értékelve.
2017. jan. 17. 01:38
 25/27 anonim ***** válasza:
El lehet járni a baptistákhoz,ott csomó szűz csaj van, csak add le az igényeidet.Jézusom,téged a középkorból rángattak elő?
2017. jan. 17. 01:38
 26/27 anonim ***** válasza:
#23 csalódást okoztál. :(
2017. jan. 17. 05:30
 27/27 anonim válasza:
Pár percig néztem és mintha én irtam volna ezt a kérdést konkrétan 100%-ban megegyezik a véleményünk. Énse tudok úgy vonzódni egy lányhoz, hogy tudom csak egy vagyok a sorban a sok közül. Viszont az nyugtasson meg, hogy az ide kommentelő emberek, akik írják, hogy ennyi meg annyi lánnyal voltak stb ez mindennek a kulcsa SEMMIVEL sem boldogabbak mint mi, ezt a lelkük mélyén szerintem ők is tudják. Összefeküdhetsz te 5-6 lánnyal is, hogy nőljön az egod stb. viszont semmivel se leszel több ettől, boldogabb, ez mindössze egy múló többnyire érzelmek nélküli pillanat. Váltogathatod havonta- évente a kapcsolataid pont azok akik ezt teszik azért teszik mert nem találták meg a boldogságot és valószínűleg igazán sose fogják. Úgyhogy aztmondom fel a fejjel nekem már volt barátnőm fél évig amire aztmondtam na igen ez a szerelem előtte volt mégegy, de egyikkel sem feküdtem le. Én aztmondom legyél hű önmagadhoz tarts ki az elvárásaid mellett, egyébként mégis mi értelme az életünknek, ne válaszd a felszínes kapcsolatokat amik igazi boldogságot úgy sem adnak, legfeljebb bizonyos szintű lelki megnyugvást, hogy na igen nekem van csajom - aztérzem, hogy a lejjebb engeded az elvárásaid alatt erre gondoltál. Őszintén megvallva én jobban érzem magam a baráti társaságaimmal, mint ahogy érezném magam egy belekényszerült kapcsolatba. Tehát a lényeg: érezd jól magad egy életünk van és ne próbálj megfelelni minden elvárásnak, mert úgysem fog sikerülni, mi ilyenek vagyunk ezek az elveink, egy férfi tartson is ki az álláspontja mellett.
2018. jan. 16. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!