Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 éves egyetemista vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves egyetemista vagyok, meg sosem volt normális barátnőm, szűz vagyok. Várjak az igazira vagy adjam fel?

Figyelt kérdés
Számomra a tökéletes lány érintetlen, kedves, megbízható, akivel egyszerre veszítjük el a szuzessegunket, mint valami regenyben. Nekem ez nagyon alomszeru lenne. Viszont ebben a korban nagyon keves olyan csinos lany van, akinek meg sohasem volt baratja, nem tudom ram fog-e talalni. A barataim altalaban mindig csodalkoznak, ha kiderul nem volt meg baratnom, mert szerintuk siman lehetne. Szerintem is, de flortnel nem.tudok tovabb menni, .amikor megtudom hogy 19 eves es volt 4 baratja. En ilyen lannyal csak jatszani tudnek. Valahogy fogadjam el a helyzetet es menjel bele egyejszakasokba vagy megeri turelmesnek lenni?
2017. jan. 10. 15:22
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Kepzeld el h eppen melytorkozza az elozo baratjat. Aztan a kovetkezot. Aztan a kovetkezot es igy tovabb. Hanyok tole
2017. jan. 10. 15:50
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
őszintén ki gondol ilyesmire? :D mer én még soha az életben, pedig nem egy partnerem volt...
2017. jan. 10. 15:52
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel? Most velem van és kész.

Szerintem inkább keress fel egy pszichológust, mert ez nem normális így.

Ez ugyanolyan, mintha veled meg azért nem kezdene valaki, mert szűz vagy és egy meztelen csöcs látványától a gatyádba durransz. Számomra meg ez taszító.

2017. jan. 10. 15:53
 14/27 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom. Lehet kajak beteg vagyok, nekem is gyanus h ha masokat nem zavar csak engem akk lehet velem van a baj. De nem poenbol.irom, tenyleg eszmeletlenul zabar
2017. jan. 10. 15:55
 15/27 anonim ***** válasza:
77%

Beteg vagy kedves kerdezo.

Oke hogy egy korodbeli csajon ne menjen at a fel varos,na de az mar beteges elvaras,hogy szuz legyen,miert akkor gond ha mar volt 1-2pasija?

Menj vissza a barlangodba ahol eddig voltal es olvasgasd a csopogos lanyregenyeidet.

2017. jan. 10. 16:05
 16/27 anonim ***** válasza:
77%
Menj el pszichológushoz.
2017. jan. 10. 16:24
 17/27 anonim ***** válasza:
44%

Ezen az oldalon többnyire azt fogod kapni, hogy beteg vagy egy ilyen kérdés után. Ugyan úgy nyomják ezeket a válaszokat mint amikor megmondják, hogy öltözz jobban, vágass új hajat és járj kondizni, ha csajt akarsz. Aki nem úgy fogja fel a szexet mint körülbelül két kutya akkor az beteg. Ami neked van az nem egy betegség hanem egy igény. Igényled azt, hogy az első barátnőd (akivel elveszíted és életedben először ézed a szerelmet úgy igazán és érzed azt, hogy milyen benne lenni egy lányban úgy, hogy meztelenül fekszetek egymáson és szerelemesek vagytok) is szűz legyen veled együtt. És ezt az egész dolgot együtt élitek át először. Elsők vagytok egymásnak és mindezt szerelemből. Ez azért közel sem ugyan az mint amit az átlag emberek csinálnak, hogy áh itt egy csaj összejövünk és berakom neki.

Nem pont jó példa, de szemléltetni nagyjából jó: Veszel egy használt autót vagy egy újat. A használtnak is örülsz, meg tök jó, hogy lett egy kocsid, lehet kényelmes és minden szuper. Vagy megveszed álmaid kocsiját amivel te gurulsz ki előszöl a szalonból. Azért van némi különbség a kettő között.

És én is azt támogatom amiről te írsz. Ne azt magyarázd bele, hogy mittudom én milyen komplexusok ezek, ez marhaság. Akkor mondhatnád, hogy komplexusok okozzák ezt, ha már nem lennél szűz, de csak szűz csajokkal lennél hajlandó dugni, mert nem viselnéd el azt, hogy más is járt benne. Majd ha már nem leszel szűz valószínűnek tartom, hogy a következő barátnődnél nem fog érdekelni, hogy hogy verték az arcára ketten amikor elment egy swinger partyba.

22/F

2017. jan. 10. 16:40
 18/27 anonim ***** válasza:

Szűz lányra aztán várhatsz!!

Am meg 21évesen mit nyavikolsz??

2017. jan. 10. 16:42
 19/27 anonim ***** válasza:
86%
17-es, te most komolyan egy használtautóhoz hasonlítod a nem-szűz nőket? O.o jézusom...
2017. jan. 10. 16:45
 20/27 anonim ***** válasza:
37%
"Nem pont jó példa, de szemléltetni nagyjából jó:"
2017. jan. 10. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!