Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mennyire befolyásolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire befolyásolja nálatok a párválasztást a kis mell? Csak őszintén!

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 23:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mint lányoknál a farokméret.
2017. jan. 6. 01:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Semennyire. Az fontos, hogy szép, formás legyen, a mérete tökmindegy.
2017. jan. 6. 07:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát én a kis-közepes méretű feszes-formás melleket szeretem szóval annyiból befolyásol hogy ha feszes-formás akkor plusz pont. 26/F
2017. jan. 6. 07:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, az viszont fontos, hogy igazi legyen.
2017. jan. 6. 08:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőmnek olyan kicsi a melle, hogy a legjobb barátnője azzal szokott viccelődni, hogy ha beborogatja, akkor elmúlik. :)

Engem nem zavar, őszintén nem bánnám, ha egy kicsit nagyobb lenne. De sokkal fontosabb számomra, hogy vékony, sportos alakja van, formás fenékkel, ha csak a külsőségekről beszélünk.

Mert a lényeg az, hogy a belső tulajdonságai azok, amik miatt együtt vagyunk.

2017. jan. 6. 08:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén: semennyire. Nem azt fogom megnézni elsőre, másodikra, de még harmadikra sem, engem egy szép arc, egy bájos mosoly sokkal jobban meg tud fogni. Egy idő után meg történnek olyan dolgok, ahol kikerülhetetlen a téma, akkor meg már azért nem számít, mert ha odáig jutunk akkor már imádjuk egymást.

P. S.: nekem tetszenek a kis mellek

2017. jan. 6. 09:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem pozitívan befolyásol. Kifejezetten a kis cicikért rajongok...
2017. jan. 6. 12:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Inkább kicsi legyen mint mű...És inkább sportos vagy normál testalkatú legyen egy nő mint molett és nagymellű... Sosem voltam ciciorientált...39f
2017. jan. 6. 22:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha megtetszik egy lány, felőlem lehet olyan lapos melle mint egy deszka, nem számít:) Persze, szép és jó dolog a nagy mell, de nem amiatt fogok beleszeretni egy lányba.
2017. jan. 7. 13:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Őszintén, semennyire, még ha nem is hiszed el. Előző két barátnőmnek alig voltak mellei.
2017. jan. 7. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!