Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire gáz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire gáz, ha egy lánynak nincs melle?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem, hogy kicsi, hanem, hogy tényleg nincs. Ez mennyire zavaró tényező nektek egy lánynál?

Csak hogy a saját példámmal éljek..17éves vagyok, párkapcsolatban élek már 4hónapja egy sráccal, de félek, hogy ha eljön az a pont, hogy lefeküdjünk, csalódást fogok neki okozni a testemmel, mert ő mondjuk nem úgy képzelt el engem meg hasonlók.. Szóval kíváncsi lennék a véleményetekre, és nagyon köszönöm előre is a normális válaszokat!:)

2016. márc. 20. 14:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
12%
Én tényleg nem vagyok egy nagy mellrajongó, de ha tényleg nincs melled, akkor én azért ejtenélek elég hamar.
2016. márc. 20. 14:28
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Na az a nagy helyzet, ha ettől félsz hogy "eljön a pillanat" és mit szól akkor igazából nem is bízol benne. Ha szeret akkor nem ez fogja érdekelni. Engem például a mellméretnél 100-szor jobban érdekel hogy a lány-nő értelmes és normális-e.
2016. márc. 20. 14:36
 3/24 anonim ***** válasza:
79%
Nyilván a barátodnak is van sejtése arról, hogy nincs nagy melled, hacsak ne hordasz push up melltartót.
2016. márc. 20. 14:39
 4/24 anonim ***** válasza:
29%
Te pl. együtt tudnál lenni olan férfival akinek nincs farka? Naugye. Fordítva pont ez a helyzet.
2016. márc. 20. 15:01
 5/24 anonim ***** válasza:
35%
Utsó 5 perccel megelőztél. Fene a bűrkédet... :-))
2016. márc. 20. 15:08
 6/24 anonim válasza:
A belső értékek többet érnek mint a külső, úgyis minden nő ronda lesz egyszer... kivéve ha vak szerelem örökét tart, akkor mindig te leszel a legszebb a szemében! Arról nem is beszélve hogy ha jó vagy az ágyba le fogja sz@rni
2016. márc. 20. 15:28
 7/24 anonim ***** válasza:
14%
Már a kicsi is kizáró ok, hát még a semmi!
2016. márc. 20. 15:30
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem igazán zavarna engem. Engem az érdekel hogy nyalhassalak minden nap többször a többi nem érdekel :)
2016. márc. 20. 15:48
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én lány vagyok, de ha nem valami extrahiperszuper szivacsos push-up-ot hordasz, akkor valószínűleg már akkor tudta, h nem rendelkezel nagy mellekkel, mikor összejöttetek. Ha az előbb említett fajtát használod, akkor meg ne haragudj, de meg is érdemled, h most így parázol.

Ha meg szeret, akkor nem lesz gáz. Nekem sincs nagy mellem, de eddig senki nem panaszkodott rá. Ne kételkedj magadban.

2016. márc. 20. 15:56
 10/24 anonim ***** válasza:
79%

tehát TELJESEN lapos a mellkasod?

amúgy elég hülyeség a mellméretet a farok mérettel összehasonlítani. vagy ti a melle közé dugjátok a f*aszotokat a vaginája helyett? :D

amúgy engem is zavarna eléggé, mégha nem is lenne kizáró ok. ha nagyon szimpatikus lennél, meg teljesen odalennék érted, akkor elfogadnám. de lehet nem bánnám ha megcsináltatnád, ha te is akarod. le lehet pontozni. :D

2016. márc. 20. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!