Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire gáz, ha egy lánynak nincs melle?
Nem úgy értem, hogy kicsi, hanem, hogy tényleg nincs. Ez mennyire zavaró tényező nektek egy lánynál?
Csak hogy a saját példámmal éljek..17éves vagyok, párkapcsolatban élek már 4hónapja egy sráccal, de félek, hogy ha eljön az a pont, hogy lefeküdjünk, csalódást fogok neki okozni a testemmel, mert ő mondjuk nem úgy képzelt el engem meg hasonlók.. Szóval kíváncsi lennék a véleményetekre, és nagyon köszönöm előre is a normális válaszokat!:)
# 20
Na jó, belátom hogy elég masszív önbizalomhiányod lehet, szóval inkább nem bocsátkozok vitába. Azt még hozzátenném, hogy évekig szenvedtem, mire találtam egy normális férfit. Évekig. Szóval azt a tévképzetet, hogy a nőknek minden egyszerűbb (ezalatt mindig az van értve, hogy szexhez jutni...), jó lenne elfelejteni.
hogy ne lenne mérete a vaginának? ami az egyik nőnek nagy, az a másiknak pont jó, ami az egyiknek túl kicsi, a másik már azzal is tudja élvezni a szexet stb.
arról én nem tehetek, hogy te olyan körökben mozogsz, ahol kigúnyolnak a kicsi farkad miatt... a nők sem tehetnek róla, hogy nem élvezik a szexet, ha túl kicsi a vaginájukba a másik farka, és a férfi sem tehet róla, hogy akkora neki. de attól még ezek létező dolgok. az meg hogy mekkora a melle, az már csak a körítés, mint a szexi fehérnemű meg mit tudom én még mik. ettől függetlenül van olyan, aki csak azért nem jön össze egy nővel, mert kicsi a melle. szóval mi itt a hátrányos megkülönböztetés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!