Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat tőlem egy ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy "van egy lány" . Nagyon belezúgtam. Csakhogy ő minden tekintetben mondhatni "felettem" áll. Nagyon nagyon szép emiatt pedig nagyon népszerű is. Okos is, ambiciózus és gazdag családból is származik. Volt már sok pasija is.

Én viszont sok szempontból átlagos vagyok, nem érzem biztosra azt hogy "elég" lennék neki. Tegnap is találkoztunk illetve ma, szilveszterkor. Nem rég óta ismerem egyébként.

Viszont velem nagyon kedves és érdeklődő és van valami furcsa érzésem ezzel kapcsolatban. Furcsa dolgokat is mondott nekem, nem is értettem miért mond ilyeneket és mire akar kilyukadni. Például olyanokat ,hogy én milyen más vagyok (???) , "szép" arcom van, hogyhogy nincs barátnőm, hogy hívták az exemet stb. De simán lehet ez csak valami szórakozásféle is, bár én nem vagyok az a fajta akivel szórakozni lehet, attól hogy nem vagyunk úgy egy kategória még nem vagyok lúzer sem.

Már mikor először találkoztam vele és kérdeztem pár ismerőst, hogy ki ez a lány akkor már azzal kezdték, hogy "ááá neked úgysincs semmi esélyed nála" (anyád) "nem te vagy az esete, a menő srácokat szereti" meg ilyenek.

Nemtudom érdemes e belelovalnom magam ebbe a dologba mivel nekem nagyon nagyon ritkán tetszenek meg lányok de általában akkor nagyon. És most úgymond nem érek rá arra, hogy szerelmi bánatom legyen vagy ne tudjak koncentrálni azokra a dolgokra amik most előttem állnak. Volt már valakinek hasonló szituációban tapasztalata?

2017. jan. 1. 22:36
 1/3 A legrosszabb ***** válasza:
0%
Szerintem ne éld bele magad ennyire, mármint ha nem akarsz pofára esni később. A nyakamat rá, hogy vagy fogadásból szórakozik, vagy valami érdek vezérli, de az tuti, hogy tőled nem akar semmit. Tudod, mi, hétköznapi faszik szeretjük magunkat illúziókba ringatni, de valójában teljesen alaptalanul meséljük be magunknak, mert titkon abban reménykedünk, hogy egy top csajnak tetszünk. Nem kell úton-útfélen elhinni a "Túl jó nő a csajom" típusú meséket.
2017. jan. 1. 22:56
 2/3 anonim válasza:
100%
Másodszorra nem küldi el a hosszú válaszomat, szóval csak röviden: volt ilyen, a csaj másra számított tőlem (bunkóbb stílus) ennyi volt. Ne lovald bele magad, de egy próbát megér)
2017. jan. 2. 03:59
 3/3 anonim válasza:
100%
Szerintem meg próbálkozz. Én is átlagosnak mondom magam és szilveszterkor egy nagyon fullos épp ehhez hasonló csajjal kevertem és folytatódik is . konolyan mondom , hogy csak a szöveg meg a személyiséged számít a normális csajoknál . Beszélgess vele , ne telepedj rá és ha ő is érdeklődik rendesen akkor irány. Jah és nevettesd meg ! Sokszor
2017. jan. 2. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!