Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akarhat vajon valamit ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat vajon valamit ez a lány?

Figyelt kérdés
Fél-háromnegyed éve kezdtem új munkahelyen, irodában dolgozom. Egy másik részleghez tartozó lányt folyton látom a folyosón, a sorban, gyakorlatilag nincs olyan nap, hogy ne látnám a közelemben. Az elején még nagyon nézett, és köszönt nekem, aztán most bármikor látom vagy teljesen elfordul, vagy a mobilját nyomkodja, de mindenképpen mintha tüntetőlegesen rám se nézne. Érdekes, mert a kezdeti viselkedéséhez képest teljesen másképp állt hozzám, pedig számomra is szimpatikus volt.

2016. aug. 11. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2016. aug. 11. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy dühös rád, mert nem vetted a lapot, és nem kezdeményeztél, vagy töketlennek tart. Ennyi idő alatt miért nem mozdultál már rá, ha akartál tőle valamit? Ha egy csaj látja rajtad, hogy érdeklődsz iránta, és vonzónak találod, mégse lépsz semmit, akkor élhetetlennek fog tartani.
2016. aug. 11. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy kielégitette a vágyait mással ezért ilyen közömbös, na meg ők úgy fogják fel hogy hát Ő meg amúgy se lépett..tehát lekell sz.rni
2016. aug. 11. 18:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Kettes, az élhetetlen mit takar? Az elején tűnt érdeklődőnek csak, utána már teljesen átnéz rajtam. Nem is értettem, hogy hirtelen miért néz át rajtam olyan gyorsan, és szándékosan, de akkor ezek szerint ezért.
2016. aug. 11. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Az élhetetlen kb. annyit jelent, amit leírtam: talán látta rajtad, hogy tetszik neked, még esetleg ő is próbált jeleket küldözgetni, bár ezek tapasztalataim szerint sokszor félreérthetők. Te viszont nem léptél semmit, ami a nők szemében különösen ciki akkor, ha látják rajtad, hogy tetszenek neked. Szóval ha így áll a helyzet, akkor az élhetetlenség azt takarja, hogy képtelen voltál kihasználni a felkínált lehetőséget, nem nyomultál rá, talán még csak nem is beszélgettél vele. Most már valószínűleg szégyelli az egészet, hiszen úgy is értékelheti, hogy beégett, mivel nem reagáltál a kísérletére, vagy nem akarja, hogy próbálkozz nála, ezért kerüli még a pillantásodat is. Az is lehet, hogy nincs veszve minden esélyed, szerintem a legközelebbi alkalommal szólítsd meg, próbáld tisztázni, hátha csak azért ilyen, mert zavarban van előtted, hogy ő "jelzett", rólad meg azt hiszi, hogy nem érdeklődsz iránta, bár fogalmam sincs, mennyire mutattad ki korábban az érdeklődésedet. Mindenesetre egy próbát megér, neked is könnyebb lesz, ha esetleg tisztázódik a helyzet.
2016. aug. 11. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy talán párja van azóta? Ne legyél szoknya pecér.
2016. aug. 11. 20:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ötös, mibdenképpen hasznos volt, és sajnos igaznak is bizonyul.
2016. aug. 12. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!