Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete találkoztam egy pasival, most mit akarhat, és én mit csináljak?
Két hete egy hétköznap este találkoztam egy fiúval egy szórakozóhelyen, ő is teljesen józan volt, és én is. Mindketten nagyobb társasággal voltunk, akik eléggé berúgtak, így mi "vigyáztunk" rájuk. Beszélgettünk egy kicsit, egész szimpatikus volt, de mindkettőnket lekötött, hogy szemmel tartsuk a társaságunkat, így nem tudtunk eléggé egymásra koncentrálni. Megkérdezte a nevemet és azonnal megkeresett Facebookon, de másnap nem írt, és napokig egyáltalán nem kerestük egymást. Következő hétvégén írt, hogy mi újság, csinálok-e valamit este, de fáradt voltam, és mondtam neki, hogy nem megyek bulizni azon a hétvégén. Erről beszéltünk pár szót, de nem hívott el randira. Egész jól beszélgettünk, de aztán elhalt a dolog, és azóta sem keresett.
Nem tudom, hogy tetszem-e neki, keressem-e.
L/21
Nem kellesz eléggé...
De simán az is lehet hogy burkoltan randira akart hívni amikor megkérdezte mit csinálsz szombat este. A reakciódtól pedig elbátortalanodott. Persze nem kell rögtön ugrani ha fáradt vagy de ha érdekel a srác akkor nyugodtan javasolhattál volna egy alternatív helyszínt vagy idöpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!