Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez milyen jelzés lehetett szerintetek?
Tegnap új embereket ismertem meg, és ezt nem tudom mire véljem. Volt egy lány, aki lehet bókólt? Soha nem találkoztam vele ezelőtt. Egyszercsak beszélgettünk, és olyan pozitív dolgokat mondott rólam, amiket én hátrányosnak gondolok, ő jónak találta. Nem értette, miért nincs barátnőm stb. Legérdekesebb, hogy sportos testalkatúnak mondott, ami marhára nem igaz. Közben megfogta a nem létező bicepszem helyét. Egyszer a sportos bók után, lehet véletlen a kézfejével, egy kicsit "ráütött" lentre... persze nem úgy mondta, mint amikor az ember szerelmes, de furcsán jött le. de a csavar ott van, hogy picit ivott...és a pasija egy szobával lejjebb volt... jót dumáltam vele, sok a közös a gondolkodásmódunkban.
Nem szoktam ilyesmi szavakat kapni, így meglepett. Csaj haveroktól nagyon ritkán, de az teljesen más módon.
Lányok! Ha pár órája ismertek valakit úgy, hogy van pasitok, mondanátok egy másiknak pozitív dolgokat, vagy bókokat?
vagy bókolt vagy viccelt:)
bár én pasas vagyok
Dicsér szóban és többször hozzád ért. Szerintem igen. Figyelj rá hogy megismétlődik-e ez, esetleg valami apró mozdulatot te is tégy felé és figyeld, elhúzódik-e. Ha nem, hívd el randizni. :)
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!