Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetett volna kezdeni?
Hétvégén strandon voltam (magam), kiszúrtam egy társaságot egy srác a barátnőjével + egy kísérő lány maga. Lényeg hogy oda mehettem volna mert,ketten falták egymást a lány meg csak ücsörgött ott. Szóval mi lett volna az ideális nyitás mit mondhattam volna neki?
Mindkét nem véleménye érdekelne
Odamehettél volna, szegény biztos unta magát es gyertyatarto szerepet toltott be.(utalom az ilyent)
Odamentel volna es megkerdezted volna: nincs kedved egyet setalni/eljonni egy italra? Vegulis itt nincs nagy tarsasagod.
Lany vagyok.
Kedves első, szerintem ha egyből odamegyek azzal hogy igyunk vagy sétáljunk. Úgy egyből nemigen menne kell valami rávezető beszélgetés aztán talán...
Szerintem ha elég bátor lettem volna (már minD1) és odamegyek valami értelmesebb dumával fent tudom tartani az érdeklődését akkor még össze is jött volna, na de mindegy majd a hétvégén :)
Addig is azért tippek továbbra is jöhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!