Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mennyit pénzt kell áldozni egy férfinek a nőért? 25f
Nem értem a vonyítókórust.
Ti nem tudjátok kimondani azt egy nőnek, hogy "nem"?
Vagy ennyire reszkettek, hogy a napi pi.na elmarad, és le fog esni a fütyikétek, ha nem tudjátok friss puncilében megmártogatni?
Tegyük fel, hogy a csaj veri magát, hogy neki bunda kell. Egy jó röhögés, aztán elhangzik a varázsszó: "nem".
És ha a csaj ez után menni akar, akkor menjen.
Aki hagyja magát kihasználni, és önként és dalolva pénzeli a csajt, az csak ne kezdjen el utána reklamálni, hogy őt "kihasználták". Így jártatok!
Senki se kötelezett titeket, hogy maradjatok olyan nővel, aki a pénzetekre hajt, és nem rátok.
Kérdező, ha így indulsz neki, az már rossz irány, vagy a személy vagy a hozzáállás nem megfelelő. Egy párkapcsolat alapja a kölcsönösség.
off: A szüleimnél úgy néz ki a közös kassza, hogy többnyire apám pénzéből mennek az állandó kiadások, rezsiköltségek, bevásárlások, anyám pénze meg megy a megtakarításokba, amikből a nagyobb, ritkább kiadásokat fedezik. Ez náluk így jól működik.
Ezt váláskor szívná meg apád, de nagyon. Mivel anyád nevén vannak a megtakarítások/nagyobb értéktárgyak így, ezért váláskor apád a ruháin meg a kacatokon kívül nem kapna semmit...
Háááát... Sose mond, hogy soha :( E téren sajnos, sosem lehetsz biztos.
Na jó talán 70 felett már nem válnak el. Arra a kis időre már minek.
Hetente egyszer egy húszezrest elégetek előtte, míg ő meztelenül egy bársonykereveten fekszik szőlőfürtöt majszolgatva. Három havonta véráldozatot mutatok be.
Folyton azon virnyog, hogy egy szál virágot se kapott születése napjára....
30/f
42%-os, aki annak szurkolsz, hogy másnak majd jól elválnak a szülei! Olvastam a többi hozzászólásodat, addig csak szimplán egy szánnivaló szerencsétlennek tartottalak, de ez a tömény rosszindulat már gyomorforgató. Persze tudom, most jön a hiszti, hogy idézzem hol kívántál te rosszat. Na ide figyelj: a cigányasszony úgy átkozódik, hogy egyen meg a fene, az átlag ember ennél kicsit finomabban csinálja: "majd meglátod, ha megesz a fene!". Te ezt csináltad.
Értem, hogy a te életed nyomorúságos, de miért fontos neked azt bizonygatni, hogy másé is az? Tipikus suttyó proli mentalitás, ha felemelkedni nem tudsz, akkor mindenkit lerántasz a saját szintedre. Nem érzed úgy, hogy ismeretlenül valakit a szülei válasával riogatni már túl van egy határon?
Azt hiszed bölcs vagy, mert sok szenvdést láttál és osztod az észt, de te nem bölcs vagy, hanem cinikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!